Всім доброї години!!!
В нові місця душа прагне, от і організували зустріч Житомирських
(
uaglyk, я та
dodabula) та трьох підвохів і одного спінінгіста з Хмільниччини на чолі з
Сергієм Вікторовичем з 3 по 4 серпня на Київському водосховищі
, річка Дніпро.
Зустрілися за м. Малин на трасі "Варшавка" і в дорогу на нові місця !!!
Приїхали на кемпінг, розташували табір, познайомилися за шматком сала, збори та перевірка спорядження і на воду!!!
Поки збиралися спінінгісти припливали до берега з трофейними окунями чим підігрівали азарт.
Вийшли на канал і кожен на "своє" місце.
Прозорість від одного до двох метрів, в середньому 1-1,5 м.
Близько півдня я зустрів в рідкому очереті за 1,5 км від берега в пів води поважного
Дядька Сома. Довго милувався ним, оскільки моя присутність йому зовсім не заважала. Потім відплив назад на відстань від гарпуна до сома 1,5 м і постріл в загривок та повне відпускання катушки з "відскакуванням" назад. Потім нульова видимість, тьохкання серця і з допомогою напарника закріплення на кукані. Dodabula дуже виручив, допомігши виплутувати ліня з очерету (сом після того як його прошив гарпун з наконечником "корона" навиліт з рушниці буржуйка 55 см
Марка почав плавати колами і зтягнув добротній кущ очерету). Мусив пірнати і вирізати цей оберемок під корень і над водою вмплутувати гарпун. Далі транспортування на буйку до берега де чекали приготовані друзями шашлики, бойові 100 г
та близьке знайомство з сусідами по областях і нашими форумчанами.
Вночі я взяв лише 2 карася та наступного дня ще одного карася - виключно для зав'ялення під пиво, особистий трофейний перший сом грів душу і стіляти рибу не хотілося
. Більше милувався. Вперше в житті побачив двох жерехів - дуже гарна риба.
І того один сом на 13 кг та три невеликі карасі за 2 дні - все що потрібно для щасття
Колеги настріляли і собі риби, в основному карасі 1 - 1,5 кг та судаки 1 - 3 кг. Також були дві щуки та пару лящів.
Переловів не було.
Один з нас заблукав, його довелося шукати на човнах, при чому допомагали і сусіди спінінгісти. Вийшов на воду в ночі і через 6 год. не повернувся, взяв з собою запасний ліхтар та телефон, який потім був поза зоною. Буй та компас він не взяв. Зранку знайшли та відігріли, все обійшлося.
Загалом відпочили чудово і познайомилися з новими добрими людьми.
Всім дякую за компанію і гарно проведений час на приоді !!!