Вход по социальной сети - это моментальная регистраци и активация аккаунта.
Без ввода логина и пароля, без подтверждения почты.
Просто нажатием кнопки Facebook или др.
8 года 10 мес. назад - 8 года 10 мес. назад#444125от Anatoly
Anatoly ответил в теме Общалка 2015
Шо це за нахрін?
Спочатку 500-а помилка, думаю, від Апача, а тепер все перепутано.
В темах все наче не прочитане. Жесть.
Такий ресурс запороли, с...ки! Колір якийсь під..рський.
А, і підпис старий - з бекапа відновлювали, мабуть.
Это изображения скрыто для гостей. Пожалуйста, зарегистрируйтесь или войдите, чтобы увидеть его.
Жиди погані правлять Нами! А ми ще гірші ніж жиди...Ми продали Дідівську славу, й жиди в ярмо Нас запрягли!.. (Т.Г.Шевченко.)
Последнее редактирование: 8 года 10 мес. назад от Anatoly.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Может пока не будем торопиться с выводами?
Ждали дольше, попробуем подождать и посмотреть что получится.
К сожалению напрямую мы все равно не можем ничего менять, нам это не подконтрольно.
Спасибо сказали: ТИКо, Юхнык
8 года 10 мес. назад - 8 года 10 мес. назад#444136от Рыбоохотник
Рыбоохотник ответил в теме Общалка 2015
Чекаємо на обіцяне виправлення недоліків.........
Сайт поки що працює краще, ніж звичайно останнім часом......
П.С. Міша, в "Отчетах...." фоток не видно...
"Ты ни при чём? Равнодушие убивает не хуже пули!"
Последнее редактирование: 8 года 10 мес. назад от Рыбоохотник.
Спасибо сказали: Александр
8 года 10 мес. назад - 8 года 10 мес. назад#444137от ТИКо
ТИКо ответил в теме Общалка 2015
Главная => форум => над аватаркой "Оглавление" приводит сайт в привычное расположение разделов.
Вложений фото нигде не видно
Не верьте Мне
Сайт меняется каждую минуту
Щас снова фсё перепуталось
Последнее редактирование: 8 года 10 мес. назад от ТИКо.
8 года 10 мес. назад - 8 года 10 мес. назад#444156от Anatoly
Light пишет:
Anatoly пишет: А, і підпис старий - з бекапа відновлювали, мабуть.
Ты этот підпис спрячь и больше никому не показывай.
Якого Х?
П.С. До речі, як тепер змінювати підпис? Не можу знайти, куди заникали цю функцію.
Також хочу спитати, може і український інтерфейс зробите заодно, а то лиш рос і англ?
Жиди погані правлять Нами! А ми ще гірші ніж жиди...Ми продали Дідівську славу, й жиди в ярмо Нас запрягли!.. (Т.Г.Шевченко.)
Последнее редактирование: 8 года 10 мес. назад от Anatoly.
Спасибо сказали: vovik, Иван
Якого Х?
Ні, взагалі то, як що ти впевнений, що знаєш, в якому саме творі Т.Г. Шевченко написав саме ці слова, то немає такого Х, заради якого цей підпис требі прибирати.
Всегда в продаже отбортовка на лопасти. 60 грн. м/п
8 года 10 мес. назад - 8 года 10 мес. назад#444198от Anatoly
Light пишет: Ні, взагалі то, як що ти впевнений, що знаєш, в якому саме творі Т.Г. Шевченко написав саме ці слова, то немає такого Х, заради якого цей підпис требі прибирати.
А, ти за то? Стиль Шевченка, а слова не його, мабуть. Принаймні у відомих творах не знайшов. Підпис вже новий був у мене, а це адмін вирішив, що цей мені більш пасує
podvoh.net/media/kunena/emoticons/smile.gif
А я думав мене за цей підпис як Коцабу
podvoh.net/media/kunena/emoticons/smile.gif
До речі, про Коцабу, кому цікаво, реально правда. Я знаю цих ніжинських волонтерів і про цю ситуацію зі зброєю.
8 года 10 мес. назад - 8 года 10 мес. назад#444354от Валентин
Валентин ответил в теме Общалка 2015
Для облегчения работы Михаила по настройке форума прошу ВСЮ информацию о багах (ошибках) на форуме писать в одну тему:
Ошибки и глюки в работе сайта
Спасибо.
Последнее редактирование: 8 года 10 мес. назад от Валентин.
Спасибо сказали: Марк
Light пишет: Ні, взагалі то, як що ти впевнений, що знаєш, в якому саме творі Т.Г. Шевченко написав саме ці слова, то немає такого Х, заради якого цей підпис требі прибирати.
П.С. Як підпис міняти? Не можу знайти.
Ни в коем случае не меняй!!!!! это ж 1000 % правда!!!
Спасибо сказали: Иван
Якого Х?
П.С. До речі, як тепер змінювати підпис? Не можу знайти, куди заникали цю функцію.
Також хочу спитати, може і український інтерфейс зробите заодно, а то лиш рос і англ?
"український інтерфейс зробите заодно" - було б не погано!
Спасибо сказали: Anatoly, Сергей О
Прошу всіх рибалок: смілян, черкащан, київлян і не тільки, не забувати про свої улюблені місця лову і взимку. Це може бути ставок, маленька річка чи заплава великої ріки. Щоби уникнути можливої задухи і загибелі риби, думаю, варто попрацювати на свіжому повітрі кілька годин... От і я сьогодні вийшов на ставочок поблизу "Авангарду" в Смілі і зробив десяток луночок з очеретяними стовпчиками... Сподіваюся, задухи не буде і літня рибалка мене знов порадує!..
"Ты ни при чём? Равнодушие убивает не хуже пули!"
Это сообщение содержит прикрепленные изображения. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь, чтобы увидеть их.
Рыбоохотник пишет: Прошу всіх рибалок: смілян, черкащан, київлян і не тільки, не забувати про свої улюблені місця лову і взимку. Це може бути ставок, маленька річка чи заплава великої ріки. Щоби уникнути можливої задухи і загибелі риби, думаю, варто попрацювати на свіжому повітрі кілька годин... От і я сьогодні вийшов на ставочок поблизу "Авангарду" в Смілі і зробив десяток луночок з очеретяними стовпчиками... Сподіваюся, задухи не буде і літня рибалка мене знов порадує!..
Ілля, на минулих вихідних зробили товариші 150-200 таких на річці, куди ми запустили зарибок коропа+амур+товстолоб, але я схиляюсь до того, що то мертвому припарка. То з розряду "ну ми ж старались". Через очерет не буде проходить повітря та і замерзне той очерет. Навіть якби не замерзнув то не буде збагачуватись киснем вода, якщо в неї просто вставити очеретину. Вода збагачується киснем під час хвиль і від зміни температури при похолоданні - охолоджена вода верхнього шару, більш насичена киснем, спускається вниз. Ну або механічним шляхом.
На ці вихідні - закриття полювання, а на наступні вже доповились, що збираємося на розчистку річки від дерев(листя падає у воду і гниє), а також будемо пиляти довгі ополонки бензопилою і вкривати їх очеретом і снігом, щоб не замерзало взагалі. А взагалі вже давно курю тему аераторів.
Спасибо сказали: Рыбоохотник, Герман, Александр
Anatoly пишет: "... а також будемо пиляти довгі ополонки бензопилою і вкривати їх очеретом і снігом, щоб не замерзало взагалі."
Ограждать, видимо, от любопытных деточек придется...Особенно если снежком ночью притрусит...
stomatolog пишет: Anatoly пишет: "... а також будемо пиляти довгі ополонки бензопилою і вкривати їх очеретом і снігом, щоб не замерзало взагалі."
Ограждать, видимо, от любопытных деточек придется...Особенно если снежком ночью притрусит...
Нема смислу пилять на глибині - риба на задуху виходить до берега, тому дєточка не втопиться на глибині 50см. А взагалі, пару гілок лозняку кинув і норм.
Ілля, без образ. Я ж казав, що лиш "ну ми ж старались". Екологам начхати скільки риби загине - нам з вами не начхати! Екологи як працювали 30-50 років тому так і працюють, відніш, роблять вигляд.
Ну ти сам подумай, яким чином буде проходити повітря? По перше, в очерету є колінця і вони не пропустять повітря. Якщо б вони пропускали повітря то по закону "Сполучених посудин" в очеретину б набралась вода, яка прямо в ньому б і замерзла. Навіть припустимо, що вода не замерзла і повітря є в очеретині(не знаю як це можна реалізувати на практиці але зробимо таке припущення), яким чином воно має збагатити киснем воду і та вода дістанеться дна, де зимує риба? Як? Я не знаю. Треба якусь силу докласти, яка б перемістила цю воду.
Йдемо далі. Під відео написано, шо через 10-15м як поробить лунки то буде все ОК. Включаємо мозги і думаємо, а що тепер не важливо ні дзеркало, ні первоначальні показники вмісту кисню, ні кількість особин на 1 кв.м. дзеркала води? Це все не грає ролі?
Пробач, Ілля, але в мене технічна освіта і я більш з практичної точки зору дивлюсь на це питання.
Спасибо сказали: Александр
мне кажется что в статье все как то мрачновато преподносится. ведь если простыми словами, то речь идет о лицензии на право лова с возможностью оплаты с мобильного. если не ошибаюсь, то Эстонская годовая лицензия около 20Э стоит, а на простую поплавочную удочку можно ловить даром.
но сразу вспоминается печальный опыт, по так называемым "отловочным билетам", с которых деньги вааапче не известно кому и куда шли. Хотя если хоть четверть потраченных денег на лицензию будет направлена на зарыбление, очистку, рекламу, укрепление, благоустройство и т. д. водоемов, готов платить.
Спасибо сказали: Anatoly
8 года 9 мес. назад - 8 года 9 мес. назад#445793от Захар
Захар ответил в теме Общалка 2015
Камыш ставили в лед еще наши деды! Нам либо пользоваться опытом дедов , либо придумать свой способ спасения! Физика замороженной воды в камышах не столь однозначна , как кажется на первый взгляд! Камыш качается на ветру и происходит ломка кристаллов воды с последующим заполнением пустот водой из образуемых трещинами капилляров ! То есть важна высота камыша! Там где нет возможности поставить высокие копны можно устанавливать в лунки пенопласт со встроенным пропеллером - крылом сверху и ответной мешалкой в подводной части ! При наличии ветра это даст хороший результат! Пока мы умничаем - камыш спас не один водоем !
Бог есть - это очевидно!
Последнее редактирование: 8 года 9 мес. назад от Захар.
Спасибо сказали: Рыбоохотник