- Спасибо получено: 2559
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
огласи список этих магазинов.Anatoly пишет: Загалом крім купи магазинів, які більше всього не йдуть на контакт і не розуміють конструктиву
Александр пишет:
огласи список этих магазинов.Anatoly пишет: Загалом крім купи магазинів, які більше всього не йдуть на контакт і не розуміють конструктиву
будем знать с кем бороться и на кого обратить внимание.
Максим пишет: Вся проблема в тому, що внас народ тільки поговорити по все це може, а як до реальних дій так більше половини всі мовчать і нічого не роблять. На сайті - рибалка ком, в Хмельницькій темі, дуже довго обмусолювалось питання боротьби з браконьєрством, зокрема на річці Південний Буг, що протікає через місто( в нерест стояли і сітки і прокат катамаранів працював, навіть прогулочний катер катав відпочиваючих). Коли звернувся до рибохорони то дуже був здивований, оказалось , що окрім мене ніхто жодного разу не звертався. Телефонував декілька раз - нажаль результату ніякого не дало.
Перейшов по Ваших силках на магазини і зробив заказ сіток. В даному магазині offline.com.ua/ менеджер оперативно передзвонив десь за минут 10, я його попередив, щоб зняли з продажу товар так як він заборонений і магазин порушує законодавство інакше звернусь до поліції, менеджер сказав, що повідомить керівництво. Вся проблема в тому, що жити добре хочуть всі, а щось зробити для цього одиниці. Банально але якщо кожен хоть щось зробить для цього то може тоді щось і поміняється.
Anatoly пишет: Вчергове хочу виразити подяку за консультації і за те, що переживає за нашу спільну справу, Андрію Неліпі.
На OLX номер объявы284016800 от 17 марта,опять продажа сетейAnatoly пишет: prom.ua теж, на решті, почав зносити оголошення з продажу сіток. Щойно перевірив - знесли ті, на які я вказав!
По промисловим сіткам упираються, але теж закон на нашій стороні. Як я люблю ці недосконалі закони.
Вчергове хочу виразити подяку за консультації і за те, що переживає за нашу спільну справу, Андрію Неліпі.
Досить оперативно відгукнулись в компанії etov.ua за що їм людське спасибі. Всі передані мною посилання на сітки вони видалили.
На даний момент на 100% чисті від заборонених знарядь OLX та etov.ua . Якщо на OLX та etov.ua знайдете оголошення про продаж заборонених знарядь лову - повідомляйте, будемо далі скаржитися.
По іншим йде робота і справа рухається. Так цікаво бачити в пошукових системах посилання на оголошення, яких вже нема фактично на сайті.
то вас чістяков навчив ???Веталь пишет: Парни, может я конечно покажусь аутсайдером или не из вашей песочницы, но не продуктивней ли потратить эти деньги на профилактику убийства маточника в плавнях весной, чем на ту ерунду, которой вы занимаетесь ?.....
...перепад температури, інші природні та антропогенні фактори...Саня ZP.UA пишет: я вже не кажу про регулювання рівня води
Веталь пишет: Парни, может я конечно покажусь аутсайдером или не из вашей песочницы, но не продуктивней ли потратить эти деньги на профилактику убийства маточника в плавнях весной, чем на ту ерунду, которой вы занимаетесь ? На нерестилище самка откладывает икру (30 ООО икринок на килограмм своего веса) , т.е. 10 ти килограммовая мамка метнёт 300 000 икринок, пусть там выживаемость 10 % - это 30 000 личинок, из них через год ещё 10% выживут - это 3000 !!!!!!!!!! мальков, на которых вам понадобится 45000 ГРН!!!!!!!!! так это один сомик....а сколько их уедет на рынок весной??? и гораздо больше чем 10 ть кг??
p.s. корзина для тапок тута.....
Так и не услышал дельных предложений: как этого добиться???Веталь пишет: та да, если б ему, розмноженню, ещё никто не мешал.
Веталь пишет: та да, если б ему, розмноженню, ещё никто не мешал.
Рыбоохотник пишет:
Выплываешь такой весной в плавни и сидишь ждёшь..час два три.. тут плывут подвохи, ты такой подплываешь к ним и говоришь: ''хлопцы, сейчас же нерест, шо ж вы делаете? мы тут малька сома повыпускали а вы его стреляете! прекращайте немедленно это безобразие!!!!''Веталь пишет: Так и не услышал дельных предложений: как этого добиться???
И каким образом ты считаешь правильнее потратить деньги? На бигборды с антибраконъерской рекламой?
а там глядишь и с ультразвуком кого нибудь поймать можно.
Динар пишет: На OLX номер объявы284016800 от 17 марта,опять продажа сетей
Динар пишет: Спасибо тебе огромное Анатолий! Хорошее дело делаешь!
Толь, от подобається мені людська простота!Anatoly пишет: П.С. Модератори, зробіть окрему тему, щоб всі повідомлення стосовно боротьби з продажем сіток були в одній темі.
Рыбоохотник пишет:
Толь, от подобається мені людська простота!Anatoly пишет: П.С. Модератори, зробіть окрему тему, щоб всі повідомлення стосовно боротьби з продажем сіток були в одній темі.
Скажи, чому б одразу самому було не створити тему?
П.С. Зараз буду шукати твоє перше повідомлення і переносити інші. Якщо щось пропущу - додавай вже сам в нову тему.
Рыбоохотник пишет: Толя, складно - то було б не страшно. А от неможливо - це інше...
Переніс тільки одне повідомлення в новостворену тему - podvoh.net/forum/problemy-nashikh-rek-braki-ekologiya-i-dr/158511-borotba-z-prodazhem-zaboronenikh-znaryad-lovu.html
Інші перенести ніяк не можу (глюки і в інструментах модера з'явились ), тому прошу тебе далі пододавати свої повідомлення в нову тему, які сам вважаєш потрібними.
А тема така потрібна - 100%. Дякую тобі за роботу і за ініціацію теми.
Симон пишет: я думаю что здесь скоро все будет работать....не спешите.....