-
Forum
-
Подводная охота
-
Аба всЁм
-
ДЖИП глазами подвоха.
ДЖИП глазами подвоха.
Меньше
Больше
-
-
Спасибо получено: 190
-
-
-
10 года 2 мес. назад #323786
от Vikt0r
Ну пока вопрос решен покупкой FORESTERа 02 года - бум тестить
Спасибо сказали: Cergo
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Меньше
Больше
-
-
Спасибо получено: 2559
-
-
-
-
10 года 2 мес. назад #323822
от Anatoly
konstantin пишет: Якось так!
Прикольна Волинка, але на тих колесах навіть 100 км по асфальту то буде випробування. У нас бува на покатушкі приїздять на волинках, але вони навіть за 30км везіть їх на лафетах.
П.С. Постав спарку отих двох коліс, що на фото і ти прозрієш з того, як ЛуАЗік буде їхати.
Жиди погані правлять Нами! А ми ще гірші ніж жиди...Ми продали Дідівську славу, й жиди в ярмо Нас запрягли!.. (Т.Г.Шевченко.)
Меньше
Больше
-
-
Спасибо получено: 2559
-
-
-
-
10 года 2 мес. назад #324478
от Anatoly
На вихідних їздили із знайомим на Спринтері груз/пас. Поміщається все просто насипом, стоїть диван - місця багато. Ну по трасі їхати теж нормально, не седан лекшері класу, але і не трактор. Все, плюси скінчились. По бездору повна засада. Намучились. Бампери губляться, зависали бампером, діагоналка, розвертатись і їхати по вузьких грунтовочках по лісу - засада. Це ж повністю суха укатана дорога. Маленький дощ і можна йти пішки. Ми вже, до речі, чекаємо сезон дощів, бо багато рибалок в наших улюблених місцях.
Короче т.я. прозрак у нас навесні і восени - тільки повний привід і колеса мінімум АТшки. Також не лініться возити з собою набір для евакуації. Що цікаво, що в мене в машині по-любому буде стропи, лопата, бензопила, ліфт-мейт і хай-джек, а якщо знаю, що буде грязько - сенд-траки ще, а у чувака в спринтері маленький домкратик і все.
Жиди погані правлять Нами! А ми ще гірші ніж жиди...Ми продали Дідівську славу, й жиди в ярмо Нас запрягли!.. (Т.Г.Шевченко.)
-
Forum
-
Подводная охота
-
Аба всЁм
-
ДЖИП глазами подвоха.
Время создания страницы: 0.071 секунд