- Спасибо получено: 256
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
vlad1966 пишет: Люди помогите спасти Цыбли и Хоцки! В данный момент сейчас в районе этих сел на КВХ приехала бригада Уродов из Запорожья и выставила более 150 штук ятерей!!! Эти ятеря промыслового вида, вот только размер их превышает 4 метра в диаметре и многие из них торчат из воды!!! Ночью можно даже врезаться на лодке !Ятеря такого размера что сом на 100 кил залеит свободно, а также в них уже куча дохляка. Рыбинспекция разводит руками! Так же народ с киевского моря уже их выгнал путём обреза буёв и ломая катерами ятеря.
verba пишет: Вызовите правый сектор, они порядок быстро наведут,в черкасах знакомые бракошы ноют что они им не дают работать, хоть кто то что то делает
Анатолий, лов происходит при помощи браконьерских снастей, НО с документами на промышленный лов. Как Вы считаете, это просто наехать хочется?Anatoly пишет: До речі, так ніхто й не пояснив, там протизаконні дії чи ні? Якщо пром вилов то він не заборонений. Чи чисто наїхать на когось треба?
Валентин пишет: Анатолий, лов происходит при помощи браконьерских снастей, НО с документами на промышленный лов. Как Вы считаете, это просто наехать хочется?
Сегодня в Киев вернется Захарыч , он вчера снимал эти снасти на видео, надеюсь и здесь тоже разместит видео.
Anatoly пишет:
Валентин пишет: Анатолий, лов происходит при помощи браконьерских снастей, НО с документами на промышленный лов. Как Вы считаете, это просто наехать хочется?
Сегодня в Киев вернется Захарыч , он вчера снимал эти снасти на видео, надеюсь и здесь тоже разместит видео.
То інша справа. Ніхто ж нічого не каже що й до чого. Поможіть прогнать і все.
Розмовляв недавно з промисловиком - всю ніч з нами у костра сидів. Я йому кажу, мовляв, треба закривать промисел у внутрішніх водоймах, на що він відповів "А на що жити?". Каже, пока я тут - не плавають електрики - я ж побачу і позвонить в інспекцію можу. Каже, що податок заплатив, а риби ще й не впіймав ну і т.д. Суть в тому, що людина дійсно живе з того і їздить на мотоциклі старенькому. Думаю, він би хотів їздить на джипі або хоч на Ниві до річки, але ж на мотоцикла. Сорі за офтоп, але я з ним поговорив і бачу, що людина нормальна і адекватна, а вилов риби то його заробіток на життя.
Это длинный и бесполезный спор.Бобешко_Бошков пишет: А ти спитай у нього, на що він буде жити, коли взагалі риби не буде. Закинув сітки - і нічого немає. І так сьогодні, так - завтра, післязавтра. так 30 днів у місяць. Якщо нічого не змінити, то так гарантовано буде вже через 5 років.
Що він буде казати дружині, дітям, якщо і цього заробітку взагалі не буде ?
..
Бобешко_Бошков пишет:
А ти спитай у нього, на що він буде жити, коли взагалі риби не буде. Закинув сітки - і нічого немає. І так сьогодні, так - завтра, післязавтра. так 30 днів у місяць. Якщо нічого не змінити, то так гарантовано буде вже через 5 років.
Що він буде казати дружині, дітям, якщо і цього заробітку взагалі не буде ?
Якщо людина нормальна і адекватна, то в неї обов язково є мозок, а якщо є мозок, то вона розуміє, що потрібно ПЕРЕОРІЄНТОВУВАТИСЯ.... і переорієнтовуватися потрібно було вчора... хоча і сьогодні ще не пізно...
І починати ХОЧ щось робити: вирощувати, виробляти, перепродавати... І не треба казати, що без грошей, без освіти, зв язків да в нашій системі це зробити нереально.
Тільки ліниві і нікчемні люди так кажуть. Тільки ліниві і нікчемні... ображені на всіх.... заздрісні.... які вважають, що їм винні геть усі...
В мене є декілька чудових прикладів людей, котрі займалися браконьєрством у Київській і Сумській областях:
перший весною вирощує розсаду і продає її на ринках, літом/восени - овочі та фрукти, скуповує та перепродує гриби та ягоди.... заготовляє сіно та продає його взимку... Ну дуже завзятий чоловік. Другий - відгодовує кроликів та вирощує перепілок, третій (молодший) зрозумів, що сучасні технології дають безмежні можливості і просто перепродує дерев яні вироби, через інтернет... Четвертий - робить ремонти.... І діло йде...
Головна відмінність між тими, хто скиглить і тими, хто не скиглить - ці лише бажання підняти свою дупу і почати робити хоч щось... от і все. А для браконьєрів також важливо зрозуміти, що "все, кина не будет... электричество кончилось" (с)
ПС: І чим швидше браки це зрозуміють, тим краще для них...
Виталя, про какие ятеря ты говоришь? Квартира з капроновой сетки ячейкой 10 мм, с входом и здоровенным крылом? Просто в том году довелось мне в Нетешине на водохранилище, зайти в такую квартиру с ужасной видимостью......... впечатления неописуемыеВиталикМ пишет: Ятерь такой "забирает" тупо всё. От плотвы в ладошку, до сома в сотку.
Fobos пишет:
Виталя, про какие ятеря ты говоришь? Квартира з капроновой сетки ячейкой 10 мм, с входом и здоровенным крылом? Просто в том году довелось мне в Нетешине на водохранилище, зайти в такую квартиру с ужасной видимостью......... впечатления неописуемыеВиталикМ пишет: Ятерь такой "забирает" тупо всё. От плотвы в ладошку, до сома в сотку.
Так давай назначим У тебя вон и шапка походящаяLight пишет: Был бы я царем, я бы ................
ВиталикМ пишет:
Fobos пишет:
Привет. Да, по описанию похоже. Такие ятеря - это "пылесосы". Сеть никогда в жизни так не возьмёт рыбу, как это дерьмо.
ВиталикМ пишет: Мужики, я не законник, и считаю, что нужно жить по понятиям (хотя тут некоторые тошнотворные товарищи меня стебали по поводу зековского происхождения сего...понятия, но мне пох...й на этих товарищей, и их мнение. Я - живу по понятиям, и буду жить. Они - выше любого закона. И правильнее.
Anatoly пишет:
Віталік, про які поняття йде мова? Про твої особисті? Тіпа на закон хрєн, а я умніший і в мене свій закон? Особисто я не погоджуюсь, а інші... та яка різниця? Ти сказав як ти відносишся до незгідних - "я прав и нє іпьот".
Це лірика.
В іншому підтримую. Готовий прийняти участь в залежності від дати поїздки. Як треба, можу бути сам і "дещо" законне прихватить з можливістю роботи в темну пору а як ні то на бензин я в долі - кажіть куди.
Вот из за такого .......... живущего по "понятиям" попал в аварию. Он решил пропустить машину стоя в среднем ряду ,а человек на радостях дал газу ....... Я ехал в левом.ВиталикМ пишет: Пример? Очень просто. Человек в дикой пробке просится через двойную осевую, уйти от неё. По закону - пошел он нахер, в ГАИ его. А по понятиям - стать, дать аварийку, чтобы и другие стали - и дать человеку уйти от пробки. Завтра и тебе так помогут. .
Anatoly пишет: Віталік, як людину я тебе поважаю, на скільки чув по телефону. А оці твої слова... Просто не хочу коментувать. Кравченко десь так, як я думаю, сказав.
Що ти будеш робить, коли твої "понятія" підуть в розріз моїх? Чи когось іншого, не будемо про мене особисто.
Що будеш робить? Будем міряться цими? Як їх там?
Можу побажать тобі добра і удачі, а взагалі так змінюється трохи думка.
П.С. Я не живу на 100% по закону, але хоч інколи відчуваю "угрізения совести" від того, що його порушую. І не треба мені про мої понятія. Ти мене особисто не знаєш. Просто не треба і все.
Anatoly пишет: Що ти будеш робить, коли твої "понятія" підуть в розріз моїх? Чи когось іншого, не будемо про мене особисто. Що будеш робить?
verba пишет: Так отож)) якби ти жив по понятям не на 100 відсотків, з тебе давноб уже спитали чому бока пореш, а по закону як ти кажеш не на 100 відсотків живеш і нічого, ніхто тобі хребта не зламав ще, можна довго говорити про все це , але скажу що поняття прийшли до нас з біблії як не странно, перекрутили але суть одна беспредел не пріветствуеться