- Спасибо получено: 1303
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Цей метод допоможе тільки до повороту. Ні в коїм разі не можна цього робити-відьми і т.д.-це слуги діявола, а він так просто не допомагає. Читайте Біблію уважно. Я з народження мав сильні проблеми і батьки мене вивозили де тільки могли-і я дякую Богу, що я з того всього випутався, але не раз бачив наслідки у людей,які зверталися до ворожок і т.д. Це дуже жахливо!!!Vanzhula пишет: Курив тривалий час, до 2 пачок в день - соромно писати...
Є ще один дуже дієвий метод.
З моїх дуже близьких людей одна людина так легко кинула.
Суть полягає в тому, що приходиш до потужної відьми. Вона викликає до тебе нечисть, наприклад в зеркалі. Ти бачиш конкретного біса і тоді укладається угода. Якщо ти хоч 1 раз в житті закуриш (затягнеш в легені ДОБРОВІЛЬНО за власним бажанням дим, не важливо чи з цигарок, чи з кальяна, чи з балабахи і т.д.) ця нечисть забере твою тушу з собою. А якщо не закуриш, тоді просиш у Бога щось що тобі потрібне, яке отримаєш протягом наступних 3 років.
Стимул діє чудово. Місяць таблетки "Табакс" і т.д. і людина вже декілька років не думає курити.
Перевірено працює.
то же самое сделал 1 мая 2009 года...до сих пор живой))Ogre пишет: 7-го января 2013 скурил сигаретку и решил не курить, и вот до сих пор отлично себя чувствую и курить вообще не хочется, даже если с бодуна или когда нормуль накатишь с друзьями! Никакие таблетки электронные сигареты и др. не поможет если сам не решишься! Сила воли однако! Сейчас думаю-как я мог это курить, смерть за свои ж деньги покупать ! А вот водочку для профилактики употребляю-я ж козацького роду !
yurec пишет: Цей метод допоможе тільки до повороту. Ні в коїм разі не можна цього робити-відьми і т.д.-це слуги діявола, а він так просто не допомагає. Читайте Біблію уважно. Я з народження мав сильні проблеми і батьки мене вивозили де тільки могли-і я дякую Богу, що я з того всього випутався, але не раз бачив наслідки у людей,які зверталися до ворожок і т.д. Це дуже жахливо!! !
Vanzhula пишет:
Не можна судити про те чого не знаєте - Біблія. Почитайте Триблію для контрасту.
Відьми і ворожки - це одне і теж. І всі вони такі ж люди як і ми з Вами. Кожен сам вибирає що йому робити, бо має однаковий вибір і сам обирає добро людині зробити чи зло.
Відьми - люди які відають "відають", це відаючі люди, які мають дар Божий бачити те чого нам не дано (інші світи, істот, час і т. д.). Чому вони всі злі? Це так само, як сказати, що всі художники слуги Бога бо мають дар, а всі міліціонери - слуги диявола, бо працюють із злом - абсурд. Просто перо злі діяння говорять більше, а про добрі справи мовчать, щоб "добрі люди" не позаздрили.
Я не раз бачив наслідки у людей,які зверталися до священників, ксьонзів і т.д. Це дуже жахливо!!!
До слова - У мене знайомий зараз має подавати позов до суду на ЖИт. Обл. Католиків, завдяки яким він втратив око і став інвалідом, але це довга історія, одна з небагатьох....
Дивіться на світ ширше, а не по стандарту цекви чи зомбоящика і т.д.
А метод дієвий, і угода з Богом укладається. Просиш щось важливе для себе. Але як в духовному, так і в матеріальному світі за всі вчинки потрібно платити. От за серйозне прохання у Бога потрібно серйозний вчинок із свого боку виконати - зробити добро для себе та оточуючих. А що може бути дійсно важкою роботою над собою як не позбавлення наркозалежності (в данному випадку тютюнової)??? Це серйозна робота над собою - позбавлення смертного гріха - вбивства (суіциду). Безплатно нічого не буває, от і потрібно серйозно і витрачаючи багато зусиль та енергії працювати над собою. Результат за прохання Бог дасть протягом 3 років, якщо порушуєш обіцянку перед Богом і закуриш - тоді душа піде куди їй належить. Така людина втрачає все що просила і мало того - взагалі все мала і гине у 90% від суіциду. Протягом наступних 3 років після того як добровільно затягнеться димом.
Кожен може укласти таку угоду з Богом в дома і нікуди не потрібно йти, потрібно лише щиро попросити і пообіцяти взамін те що важко зробити, але реально і тримати обіцянку аж до скону.
Це не так вже й важко.
Можна пообіцяти ніколи не зраджувати дружині, аж до смерті і т. д. Результат один.
sa4ek пишет: Бред!!! Хотя бы одно подтверждение дайте своим словам . Если эта установка от Бога-то где Он об этом говорил???
дым не раздрожает, а вот нравится запах хорошей сигареты. (не зажённой) беру у брата или отца и просто нюхаю.DiFFeR пишет: У меня такой вопрос, кто нибудь заметил за собой какие нибудь перемены? Я например запахи начал различать как "собака" пепельници и курящих уже практически не переношу...
Така же хрень,у меня и моей Ленки.DiFFeR пишет: У меня такой вопрос, кто нибудь заметил за собой какие нибудь перемены? Я например запахи начал различать как "собака" пепельници и курящих уже практически не переношу...
Vanzhula пишет:
sa4ek пишет: Бред!!! Хотя бы одно подтверждение дайте своим словам . Если эта установка от Бога-то где Он об этом говорил???
Бог ще ні з ким не розмовляв з людей.
Зі мною тим більше.
Ми нижчі істоти. Якби й сказав то з нашим рівнем розвитку не зрозуміли б.
Працюють закони створені Богом, а той хто їх відає користується ними, або ні.
Як церква, наприклад, відає, але на основі законів Божих (природи) створила бізнес структуру яка межує з криміналітетом.
Надати докази???