Вход по социальной сети - это моментальная регистраци и активация аккаунта.
Без ввода логина и пароля, без подтверждения почты.
Просто нажатием кнопки Facebook или др.
Серый ответил в теме Re: ого як тут всі мовчать тернопільські підвохи
Сергей пишет: Серый Завжди радий . Приїзжай пониряєм!!!!!!!!!!!!!
НУ ВСЁ Я НАБЕРУ!! ПРИЕЖАТЬ БУДУ ПЕРЕОДИЧНО У МЕНЯ ТАМ РОДЫЧИ ЕСТЬ!! БЫЛ ТАМ НА ОЗЕРЕ ТАКОМ БОЛЬШОМ,НО НЕ НА ТОМ ЧТО В ЦЕНТРЕ. ПОТЕНЦЫАЛ ТАМ ЕСТЬ,ДА И В ЦЕНТРЕ МОЖНО ПОНЫРЯТЬ СО СТОРОНЫ БИЛОЙ.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Назар ответил в теме тут мовчать тернопільські підвохи
Нещодавно узяв камеру з собою на полювання, нажаль на дворі вже все топиться і річки не радують нас кришталевою водою, але рибу зазняти все-таки получилось.
Спасибо сказали: Захар, maxhunter777, Сергей Тернополь, taras_shl, Вадик, Палыч, Мatros, Сергей, Korzun Volodymyr, Ficko..., atom, alex m
11 года 7 мес. назад - 11 года 7 мес. назад#176519от Мatros
Мatros ответил в теме тут розмовляють і об"єднуються Тернополяни
Привіт всім. вітаю з настанням справжньої весни і початку нересту!
Є питання-пропозиція до всіх підвохів. Кругом по україні наші друзі влаштовують чистки озер і рік ,а ще зариблення. На останьому хотів би дізнатись чи не хотів би хтось приєднатися до такої акціїї на Івачівському водоймі. Для цього пропоную скинутись по пару гривень і без всяких документацій купити зарибка карпа(пропоную в В.І.Шагіна-ХОРОШИЙ ЗАРИБОК)
Думаю він зразу і транспортом забезпечить і з ціною посунеться. від себе скажу що можу виділити гривень 200, за остальних хто скільки зможе. Звичайно потім візьмем якусь квитанцію про те скільки риби було куплено. кожен зможе бути присутнім при зарибленні- зробімо собі свято.
Отже перших 200грн Є. Ваше слово панове
Последнее редактирование: 11 года 7 мес. назад от Мatros.
Спасибо сказали: Назар
11 года 7 мес. назад - 11 года 7 мес. назад#176819от Мatros
Мatros ответил в теме тут розмовляють і об"єднуються Тернополяни
Говорив з В.Шагіним. зарибок має різний. 30-70гр-30грн, 70-100гр-25грн. каже тільки лід зійде зразу зможе відібрати малька. Також спілкувався з Р.І. будуть присутні. ЗРОБЛЯТЬ ПАРУ ФОТО. і проконтролюють процес. До речі дуже позитивно відгукнулися на таку акцію..
поки все. думаю тижня через два зможемо здійснити таку хорошу справу.
400грн =майже 16кг малька=120-150штук карпиків
Последнее редактирование: 11 года 7 мес. назад от Мatros.