Доброго дня всім.
Бачу, що кидальний продавець Олександр Хоменко він же (agents2004) з Новоград-Волинского
Отже, маю обгрунтовані претензії до даної особи Олександр Хоменко він же (agents2004) з Новоград-Волинского котрий продав мені по 100 % передплаті річ, яку він називає станком для пристрілки. Це при тому, що я наголосив, річ для АТО !
Жалівся мені по телефону (перед покупкою), що ніхто не хвалить в темі його станки, на що я відповів. що допоможу, хай лиш зробить якісно (це я про відгук).
Після отримання станка я йому одразу позвонив, і повідомив що це брак, на що він погодився, мол все могло бути бо спішив три станки доробити і продати
Я йому запропонував дати мені компенсацію у 150 грн., або забрати станок взагалі. На що він сказав, що поверне лише 100 грн., або найкраще , щоб я йму віддав станок і він все виправить, але я оплачую всі поштові витрати, уявляєте собі таке ? Я кажу йому, " А якщо ви мені віддасте мої гроші, і тоді забирете станок на доопрацювання ?", на що він ясна річ відмовився, що мене остаточно переконало, що він перед відїздом з країни вирішив повпарювати людям свій хлам.
Він був у нас в місті, ми говорили по телефону, на що я сказав, що подумаю до відправки його поїзда, бо віддати станок, і залишитись взагалі без нічого.. Я йому так і сказав, що все виглядає як кидок, тим більше він раніше писав, що за неділю виїзджає з України !
І ось, до відправки його поїзда беру станок в машину і йому звоню, щоб все обговорити на вокзалі, а він збиває виклики, потім взагалі відключає телефон ! Ви собі уявіть мої емоції !!!
На другий день, він мені каже, "Чому ти не приїхав на вокзал ? Я поїхав бо поїзд не буде чекати..." На що відповідаю, "До кого їхати, як я тебе в лице незнаю, а телефон ти вирубив ! Мені що, з табличкою по вокзалі ходити ???" Тут ясно все як білий день, що він просто відморозився.
Продавець відмовився повертати гроші, навіть за умови, що я йому пропонував 100 гривень компенсації (хоча по справедливості, то він би мав компенсувати мені за витрачений час та нерви через той брак). Я йому сказав, що правила торгівлі для всіх одні, хай взагалі забирає своє чудо.
Якість цього предмета вкрай погана, він кривий, на скору руку зроблений десь в гаражі напевно, дуже неакуратно, ще й пофарбований так, що гидко в руки брати.
Я його попередив, що винесу цю тему на розсуд форумчан, на що він відповів, що йому байдуже, нічого небоїться, а сам тихенько тут написав, але правда є правда, як би той Саша не викручувався і не брехав.
Ось що він пише:
"У меня проблема с клиентом qwerty104. Всё началось с того, что человек, не получивший товар оставил положительный отзыв на станок. Деньги он проплатил вперёд, через 3-4 дня ему станок я изготовил и выслал по его желанию Интаймом. К тому-же отправлял паралельно ещё два станка новой почтой другим заказчикам. От других заказчиков, даже от тех, что были раньше притензий небыло. Через пару дней после доставки, qwerty104 сообщил, что ещё станок не распаковывал. После, сообщил о куче недостатков по станку и начал требовать возврат денежных средств. Я ему предложил его переделать. По интересному стечению обстоятельств у меня была запланирована была поездка в г.Ивано-Франковск, где и проживает qwerty104. Я оставил ему свои координаты и предложение о встрече и переделке станка. Когда был в Ивано-Франковске, с qwerty104 я созвонился и минут 10 предлагал переделать станок. Он не соглашался, не доверял мне. Обещал подумать и посоветоваться с кем-то до отправки моего поезда из Ивано-Франковска (3 часа), но так и не созвонился. Сегодня утром он продолжает требовать денежные средства. Подозрений к нему у меня очень много, исходя из состояния переписки и разговоров по мобильному.
Сначала человек потребовал 150 грн за недостатки
Цей Саша показав мої претензії:
"1) покраска на жирную единицу, а вернее видимость покраски издалека, вся буграми волнами, и даже в лоток немного наляпано . Аж неприятно в руки брать. Нужно обдирать и перекрашивать, тем более краска ещй чуть липнет.
2) подложка под цевьё слева отвалилась из-за плохого качества приклейки (кстати на фото по другому, одним целым).
3) задний упор, - не прикручена деревяшка к стойке, валялась сбоку, как и валялся какой-то 1 саморез (видимо один из нескольких) для прикручивания в одно целое.
4) слегка видимая кривизна станины на глаз (даже не по уровню !), тоесть, если по уровню ровно, то кривовата станина, и нужно выкручивать по разному винты.
5) не обработаны "сопли" от сварки, мелочь, но неприятно.
6) погнут лоток (возможно на почте).
Потом отказался от встречи, даже показа станка и чтобы я ему вернул уже 100 грн
Фото станка я не видел! "
Це я ОТКАЗАЛСЯ ОТ ВСТРЕЧИ ???! Ти шо Саша плетеш, тобі ХУ,ЛО НЕ СТИДНО ???
ЛЮДИ ! Не купляйте в цього шахрая нічого !