- Спасибо получено: 592
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Смотри здесь: darg.gov.ua/_povidomlennja_pro_0_0_0_3699_1.html (и нажми "ЗАВАНТАЖИТИ ДОКУМЕНТ")Юхнык пишет: На даний час, так надруковано на офіційному веб-сайті Державного агентства рибного господарства України:
Вибачте, сторінка в процесі редагування
Может нашлись вменяемые мозги.....
По этой проблеме Вам сюда: podvoh.net/forum/pravovye-aspekty/161843-shchodo-reglamentatsiji-lyubitelskogo-ribalstva-na-strg-ta-krg.htmlалександр пишет: 4.2. Для створення сприятливих умов любительського рибальства та надання відповідних послуг рибалкам – любителям на рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) можуть створюватись культурні рибні господарства (КРГ
).4.3. Любительське рибальство на водних об’єктах, на яких створені спеціальні товарні рибні господарства (далі – СТРГ) здійснюється відповідно до регламентації любительського рибальства, яка є невід’ємною складовою частиною Режиму рибогосподарської експлуатації водного об’єкта на якому діє СТРГ.
Порядок створення СТРГ встановлюється центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері рибного господарства та рибної промисловості.---ЗДАЄТЬСЯ хтось підметає під себе все дозвілля людей на воді і хоче на цьому заробляти собі грошикі
Здесь я думаю все нормально. Существует бесплатная норма вылова согласно условий общего водопользования и специальное ПЛАТНОЕ использование ВЖР. Типа бесплатно можно будет подстрелить 2 хвоста хищников и 2,9999999 кг. другой рыбы + 1 трофей. А платно можно уже 4 хвоста хищника и 4,999999 кг. другой рыбы + 1 трофей. Рыбакам тоже спец. по карточкам. Главное сохранить пункты, что эти платные участки должны выделяться на самых "жирных" местах скопления рыбы, и то, чтобы плату определял не пользователь, а гос.орган по общим доступным стандартам.александр пишет: ПАНОВЕ а це як? В порядку спеціального використання водних біоресурсів любительське рибальство здійснюється з обов’язковим отриманням риболовної картки (додаток 2).
Риболовна картка видається територіальними органами Держрибагентства після складання тестових іспитів із знання правил любит6ельського рибальства.
А.М.А.Т.О.Р. пишет: Згідно п.3. діючої Постанови КМУ від 18 липня 1998 року № 1126 «Про затвердження Порядку здійснення любительського і спортивного рибальства» (внесеними згідно з Постановою КМ N 1221 від 30.11.2011) «У разі коли водні живі ресурси зосереджуються у певних місцях на рибогосподарських водоймах протягом тривалого часу, любительське і спортивне рибальство здійснюється за плату та за наявності дозволу на спеціальне використання водних живих ресурсів із застосуванням певних знарядь їх лову (добування) на окремих ділянках рибогосподарських водойм у визначені терміни та з обов'язковим дотриманням правил рибальства і норм вилову». «Плата за спеціальне використання водних живих ресурсів справляється у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України». «Обчислення та внесення платежів за спеціальне використання водних живих ресурсів здійснюється відповідно до інструкції, затвердженої Мінагрополітики за поданням Держрибагентства». «Контроль за обчисленням і внесенням плати за спеціальне використання водних живих ресурсів здійснюють органи державної податкової служби та органи рибоохорони Держрибагентства».
Почему однозначно? Я думаю, что у нас пока есть все шансы, если правильно ими пользоваться.leksan1964 пишет: Ночную думаю запретят однозначно.
Уважаемый автор темы, прошу Вас рассказать/объяснить как подводные охотники, представленные здесь на форуме, могут поучаствовать или каким-либо образом посодействовать в решении данного вопроса?А.М.А.Т.О.Р. пишет:
Почему однозначно? Я думаю, что у нас пока есть все шансы, если правильно ими пользоваться.leksan1964 пишет: Ночную думаю запретят однозначно.
Да и сейчас основного линя не более 5 м.nesen1 пишет: Дак тогда и ножы запретили б
Коль линь 5м.
Наиболее глупого и тупого Вы еще не увидели.петя пишет: (ОХОТА БЕЗ ФОНАРЯ) Это глупо и тупо проводить охоту без фонаря.