Портал Подводного Охотника

Проект Закона о развитии рыбного хозяйства

Больше
8 года 4 нед. назад #458095 от Валентин
Валентин создал эту тему: Проект Закона о развитии рыбного хозяйства
Сегодня Андрей Нелипа опубликовал проект Закона Украини «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підтримки розвитку рибного господарства».
По его словам:
"Прийняття проекту Закону забезпечить ефективне здійснення функцій, покладених на Держрибагентство України та покращить матеріально-технічне забезпечення новоутворених територіальних органів Держрибагентства необхідними засобами для провадження їх діяльності. В тому числі й надасть можливість реалізації програм і заходів щодо ефективної підтримки переспективних напрямів розвитку рибного господарства, сучасних наукових досліджень стану рибних запасів у водоймах України, відтворення водних живих ресурсів та селекції в рибництві, фінансування проектів з розвитку рекреаційної аквакультури як елементу «зеленого туризму» тощо."

Сам проект и несколько своих соображений разместил на странице ВОПОР в фейсбуке: www.facebook.com/uposf/
Прошу ознакомиться и высказать свою точку зрения на данный проект.

Кроме вопросов по сути законопроекта у меня еще возник вопрос: действительно ли подвохам по пути с рыбаками, точне с ВГО "Громада Рибалок України", которая: " Ідея створення подібного фонду запропонована ВГО "Громада Рибалок України" і покликана зробити рибну галузь прибутковою та спроможньою забезпечувати свої нужди без дотацій з дербюджету"?

P.S. Присоединяйтесь к странице ВОПОР www.facebook.com/uposf/
группа ВОПОР www.facebook.com/groups/podvoh.net/
тем более что многим пользователям уже пришлось зарегистрироваться в фейсбуке, т.к. иначе было невозможно залогиниться на форуме

P.S.S. Почему именно фейсбук выбран в качестве основной площадки читайте здесь: podvoh.net/forum/oo-vopor/139674-vstupaem-v-ryady-oo-vopor-vseukrainskoe-upo.html?start=540#458094
Спасибо сказали: Симон

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
8 года 2 нед. назад #459610 от Anatoly
Anatoly ответил в теме Проект Закона о развитии рыбного хозяйства
Ножем можна різати хліб, вирізати фігурки з дерева, а можна вбити дитину.


Я говорив з приводу цієї ініціативи ще раніше, довго дискутували - задумка вірна. Задумка в тому, щоб промлов вивести з внутрішніх річок. Чому багато так пунктів про підтримку промлову - ну так ресурс, мабуть, у промисловиків солідний. Їм треба зробити ніби умови, а потім сказати - всі умови створено, то перебирайтесь хлопці на орендовані водойми і в море.

Жиди погані правлять Нами! А ми ще гірші ніж жиди...Ми продали Дідівську славу, й жиди в ярмо Нас запрягли!.. (Т.Г.Шевченко.)
Спасибо сказали: Захар, Николай

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: Захар
Время создания страницы: 0.063 секунд

Случайные объявления

4 mares_dual_5_mm_grid.jpg
Гидрокостюм Mares DUAL Наслаждайтесь легким...
19784 Просмотров
5 20200416_120331_grid.jpg
Рушниця для підводного полювання системи...
15871 Просмотров
5 razor_pro_grid.jpg
Ласти Razor, Razor PRO Mares Ласты RAZOR PRO,...
19715 Просмотров