Портал Подводного Охотника

водоемы Запорожской обл.Отчеты

Больше
10 года 10 мес. назад #193509 от Евгений
Евгений создал эту тему: водоемы Запорожской обл.Отчеты
Давайте неходить по пятам друг друга в поиске рыб и прозрака и отписовать сдесь свои выходы на ПО.вчера был на левковых,белоях,мерошенко заливы,балабенскии протоки за левковымы результат два корасика-прозрак ужас волна с течкой все покаломучено,сегодня был каховское водох.таже ситуация.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
10 года 10 мес. назад #193519 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
согласно новым постановления р.и. подводная охота теперь вне закона от лысогорки и ниже в каховское водохранилище,хотя запрет снят..

093 829 10 95

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Рыбоохотник
  • Рыбоохотник аватар
  • Не в сети
  • Модератор
  • Подвохи ЗА природу!!!
Больше
10 года 10 мес. назад #193525 от Рыбоохотник
Рыбоохотник ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты

Денис(Запорожье) пишет: согласно новым постановления р.и. подводная охота теперь вне закона от лысогорки и ниже в каховское водохранилище,хотя запрет снят..

Денис, привет! А можно увидеть эти постановления?
Ну, или хотя бы опиши ситуацию более подробно.

"Ты ни при чём? Равнодушие убивает не хуже пули!"

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 10 мес. назад #193536 от Герман
Герман ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
Ушаков Г.В. говорил об этом в пятницу вечером на "Орияне".Там есть места определённые РИ ка места нерестилищ..Акваторию соревнований ограничили.Похоже на месте каждая РИ сама устанавливает порядки.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Рыбоохотник
  • Рыбоохотник аватар
  • Не в сети
  • Модератор
  • Подвохи ЗА природу!!!
Больше
10 года 10 мес. назад #193539 от Рыбоохотник
Рыбоохотник ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
Места нерестилищ под запретом ТОЛЬКО на время нереста. РИ могут выделять участки для любительской рыбной ловли (не важно на спиннинг или ПО), но разграничивать ПО от палочников не имеют права! То есть, если можно рыбачить на удочку, то можно и заниматься ПО.
Все другое - внезаконная отсебячина.
Если есть подобные "документы-приказы", на их основе подавайте жалобы в Главрыбвод в Киев и предупреждайте, что потом будете вынуждены писать в прокуратуру.

"Ты ни при чём? Равнодушие убивает не хуже пули!"

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 10 мес. назад - 10 года 10 мес. назад #193585 от Samson
Samson ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
Рибогосподарські водні об’єкти (їх ділянки) та умови здійснення любительського рибальства в межах діяльності Держрибоохорони у Запорізькій області
Н А К А З
«__04» липень_2012 р. м. Запоріжжя № 36
Про визначення рибогосподарських водних об’єктів (їх ділянок) та
умов здійснення любительського рибальства в зоні діяльності Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Запорізькій області
Відповідно до ст. 38 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", ст.ст. 16, 27 Закону України "Про тваринний світ, п.3 ,5, 7, 8 Порядку здійснення любительського і спортивного рибальства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.98 № 1126, пп 3.4, 3.11 п.3 Правил любительського та спортивного рибальства, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.99 № 19, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 28.04.99 за № 269/3562, зі змінами, на підставі біологічного обґрунтування визначення ділянок для здійснення любительського та спортивного рибальства на водоймах (їх ділянках) в зоні діяльності Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Запорізькій області з метою розмежування промислового і любительського рибальства, ефективного та ощадливого використання потенційних можливостей рибогосподарських водойм та створення сприятливих умов рекреації населення,
НАКАЗУЮ:

1. Затвердити перелік рибогосподарських водних об’єктів (їх ділянок) та умов здійснення любительського рибальства в зоні діяльності Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Запорізькій області (надалі - перелік) (додається).
2. Дозволити на зазначених в переліку водоймах (їх ділянках) любительське рибальство у порядку загального використання об'єктів тваринного світу громадянам для особистого споживання (без права реалізації) у межах встановлених законодавством обсягів безоплатного вилову і за умови додержання встановлених правил рибальства.
3. Заборонити промислове рибальство на водоймах (їх ділянках), зазначених в переліку, за винятком проведення відлову старшовікових груп риб, меліоративного і контрольного лову водних живих ресурсів, відлову риби з метою запобігання її загибелі, заготівлі плідників для риборозведення. Лов зазначених водних живих ресурсів здійснюється постійно або тимчасово у порядку їх спеціального використання.
4. Скасувати дію наказів № 73 від 12.10.2010 р. «Про визначення рибогосподарських водних об’єктів (їх ділянок) та умов здійснення любительського рибальства в зоні діяльності Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Запорізькій області» та № 92 від 10.11.2010 р. «Про внесення змін до переліку рибогосподарських водних об’єктів (їх ділянок) та умов здійснення любительського рибальства в зоні діяльності Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Запорізькій області затверджених наказом №73 від 12.10.2010 р.
5. Провідному фахівцю Солонніковій Ю.Ю. ознайомити з цим наказом начальників структурних підрозділів, надіслати копії цього наказу Державному агентству рибного господарства України та Головрибводу.
6. Начальникам міжрайонних територіальних відділів ознайомити з переліком користувачів водних біоресурсів, що здійснюють промислове лов в зоні діяльності відповідних міжрайонних територіальних відділів.
7. Фахівцю зі ЗМІ Бронзюку М.Л. надати цей наказ до засобів масової інформації для оприлюднення.
8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Перелік рибогосподарських водних об’єктів (їх ділянок) та умови здійснення любительського рибальства в зоні діяльності Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Запорізькій області

1. 1. Водойми (їх ділянки) де любительське рибальство ведеться в порядку загального використання водних біоресурсів (за винятком нерестовищ та зимувальних ям в період дії заборони, переліки яких щорічно визначаються відповідними наказами, а також місць, де згідно Правил любительського та спортивного рибальства ловля риби та інших водних біоресурсів заборонена):
1.1 Каховське водосховище в межах таких ділянок:
1.1.1 З берега в межах Запорізької області лов риби та водних безхребетних (мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.2 Ділянка по старому руслу р. Дніпро від гранітного кар’єру до затоки «Вирва» в м. Запоріжжя - лов риби з берега та човна, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.3 Руслова ділянка р. Дніпро від забороненої зони нижче залізничних мостів через старе та нове русла р. Дніпро в м. Запоріжжя до південного краю острова Хортиця, за виключенням 50-метрової забороненої зони навколо о. Хортиця, а також за виключенням затоки р. Дніпро в районі с. Нижня Хортиця Запорізького району Запорізької області, розташованої в 1 км вище за течією від гирла балки Нижня Хортиця - лов риби з берега та човна, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.4 Затоки р. Дніпро в м. Запоріжжя: акваторії човнових причалів, затока в районі комплексу «Орбіта-Люкс», бухта Крива, бухта Оріхівська, затока, що межує з яхтклубом по вул. Чубанова та Гребний канал в мкр. Південний, затока в районі скидних споруджень КП «Міськводоканал» (за виключенням любительського рибальства в зимовий період з 01 листопада до початку весняної нерестової заборони на акваторії причалу ВАТ «Мотор Січ» в районі мікрорайону Південний та затоки в районі тренувальної бази УМВС «Динамо», що поєднує гребний канал з р. Дніпро) – лов риби з берега, човна та льоду, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.5 Оз. Лиман в районі сіл Нижня Хортиця та Розумівка Запорізького району Запорізької області – лов риби з берега, човна та льоду, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.6 Оз. Кушугум в південному мікрорайоні м. Запоріжжя – лов риби з берега, човна та льоду, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.7 Руслова ділянка р. Дніпро від південного краю о. Хортиця до межі: мис «Лиса гора» в с. Лисогірка ̶ південний край протоки «Перша Прірва» зі всіма затоками – лов риби з берега та човна, підводне полювання та лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.8 Акваторія Каховського водосховища від правого берега водосховища до фарватеру, починаючи від миса «Лиса гора» в с. Лисогірка до південного краю гирла р. Кокань, включаючи акваторію самого гирла - лов риби з берега, човна та льоду, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.9 Акваторія Каховського водосховища від південного краю гирла р. Кокань в с. Біленьке до західного краю с. Червонодніпровка Запорізького району Запорізької області в 150-метровій прибережній смузі – лов риби з берега, човна та льоду, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.10 Затока Балабинська - лов риби з берега, човна та льоду, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.11 Акваторія затопленого русла р. Кушугум в районі смт Кушугум Запорізького району Запорізької області – лов риби з берега, човна та льоду, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.12 Всі озерах та протоки Дніпровської гряди – лов риби з берега, човна та льоду, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.13 Акваторія Каховського водосховища вздовж заростей очерету Дніпровської гряди від залізничної станції 1123 км до південного краю о. Головченко (останнього острова Дніпровської гряди) завширшки 100 метрів та вся акваторія заток «оз. Орлове» і «оз. Дубковате» - лов риби з берега та човна, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.14 Акваторія Каховського водосховища від залізничної станції 1123 км до гирла р. Карачекрак в 500-метровій прибережній смузі, включно всю акваторію Василівської затоки – лов риби з берега, човна та льоду, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.15 Акваторія Каховського водосховища від річкового порту в м. Дніпрорудне Василівського району Запорізької області до східної межі с. Іванівка Кам’янка-Дніпровського району Запорізької області в 500-метровій прибережна смузі - лов риби з берега, човна та льоду, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.16 Акваторія Каховського водосховища від пристані в м. Енергодар Кам’янка-Дніпровського району Запорізької області до лінії електричних мереж через Каховське водосховище в 500-метровій прибережній смузі - лов риби з берега, човна та льоду, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.1.17 Акваторія Каховського водосховища від Водянського ковша до адміністративних меж з Херсонською областю в 500-метровій прибережній смузі - лов риби з берега, човна та льоду, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.2 Запорізьке водосховище:
1.2.1 З берега в межах Запорізької області - лов риби та водних безхребетних (мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інших видів).
1.2.2 В 150-метровій прибережній смузі в межах Запорізької області, включаючи всі балки та затоки - лов риби з човна та льоду, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.2.3 500 – метрова прибережна смуга Запорізького водосховища на ділянці від північного краю с. Підпорожнянка Вільнянського району до північного краю с. Вільноандріївка Вільнянського району, у тому числі акваторія р. Вільнянка від гирла до витоку.
1.2 Інші водосховища (за винятком водойм спеціальних товарних рибних господарств (надалі – СТРГ), на яких ділянки та умови ведення любительського рибальства визначаються відповідними режимами) - на всій акваторії лов риби з берега, човна та льоду, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.3 Річки: Мокра Московка, Молочна, Терса, Гайчур, Конка (за винятком ділянки від залізничного мосту до автодорожнього мосту автомагістралі „Харків-Сімферополь" через цю річку), Солона, Томаківка, Базавлук, Велика та Мала Білозірка, та інших – на всій акваторії лов риби з берега, човна та льоду, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).
1.4 Стави (за винятком водойм СТРГ та тих водойм, рибогосподарська експлуатація яки ведеться відповідно до науково-біологічних обґрунтувань) - на всій акваторії лов риби з берега, човна та льоду, підводне полювання, лов (добування) водних безхребетних (раків, мотиля, гамаруса, дафнії, циклопа, артемії та інші видів).


П.С. В ближайшее время подготовим письмо в областную рыбинспекцию(начнем с нее, а там посмотрим) от имени Запорожской областной федерации, с просьбой разъяснить на каком основании охота не включена в перечень разрешенных способов ловли. А так же будем требовать включить ПО в этот самый перечень на всех участках где разрешен лов рыбы.
Последнее редактирование: 10 года 10 мес. назад от Samson.
Спасибо сказали: Приходько Юрий, Герман

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
10 года 10 мес. назад #193586 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
поддержу чем смогу, нужны будут акции не запрещенные по закону но и не азрешенные - я рядом

093 829 10 95

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Рыбоохотник
  • Рыбоохотник аватар
  • Не в сети
  • Модератор
  • Подвохи ЗА природу!!!
Больше
10 года 10 мес. назад #193604 от Рыбоохотник
Рыбоохотник ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
2 Samson: да уж, распоясалась у вас РИ!!!
С таким их приказом имхо можно (нужно) сразу писать в прокуратуру с жалобой на РИ о попытке дискриминации среди рыболовов-любителей и злоупотреблении служебным положением. Так как просто так они уже не включат заднюю (раз уже приказ составили)...
Удивляет дата Приказа - почему аж лето 2012 года?

"Ты ни при чём? Равнодушие убивает не хуже пули!"

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 10 мес. назад #193639 от Евгений
Евгений ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
Ау....мужики тема была создана для отчетов)))

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
10 года 10 мес. назад #193648 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
женя, это как раз и есть отчеты. печальные,но наши!

093 829 10 95
Спасибо сказали: Герман

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 10 мес. назад #193669 от Samson
Samson ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты

Рыбоохотник пишет: 2 Samson: да уж, распоясалась у вас РИ!!!
Удивляет дата Приказа - почему аж лето 2012 года?

Да в том то и дело, что этот приказ нигде не публиковался и никто про него не знал. Все охотились где хотели и проблем не было. А узнали об этом приказе только в этом году, начале июня, когда пошли согласовывать положение о проведении соревнований! Вот... Они как раз и сослались на этот приказ урезав зону соревнований.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
10 года 9 мес. назад #196909 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
какие новости про РИ ?

093 829 10 95

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 9 мес. назад #197061 от Сергей
Сергей ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
Кроме действующих правил любительского и спортивного рыболовства, есть еще и "ПОРЯДОК здійснення любительського і спортивного рибальства" ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України
від 18 липня 1998 р. N 1126. Согласно его пункта 8-го Підводне полювання здійснюється на рибогосподарських водоймах (їх ділянках), визначених для любительського і спортивного рибальства .Следовательно на промысловых участках любительское рыболовство запрещено(подводная охота в данном случае это разновидность любительского рыболовства). Промысловое рыболовство на любительских участках тоже запрещено (за некоторым исключением оговоренным в любительских правилах рыболовства). Если они и ограничили зону проведения соревнований, то скорее всего по причине того, что в заявке на проведение соревнований часть акватории согласно вышеуказанного приказа относилась к промысловым участкам. Если где-то я ошибся поправьте меня или добавьте вводной информации

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 9 мес. назад - 10 года 9 мес. назад #197193 от Samson
Samson ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
Так в том-то и дело, что на данном участке, где планировалась зона соревнований любительская рыбалка разрешена, а вот подводная охота (согласно вышеуказанному приказу ) не включена в список разрешенных видов ловли.
Последнее редактирование: 10 года 9 мес. назад от Samson.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 9 мес. назад #197202 от Приходько Юрий
Приходько Юрий ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
Женя, а кто нибудь ездил в РИ после соревнований, более подробно что то узнавал? Потому как помнится что многие собирались!

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
10 года 9 мес. назад #197209 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
собирались многие.,но думается подзабили что-то делать "а типа, я там не охочусь,и так сойдет"

093 829 10 95

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 9 мес. назад #197213 от Приходько Юрий
Приходько Юрий ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
Насколько я помню! То вроде бы как организаторы соревнований и собирались разобраться в данной ситуации! А там ХЗ!

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
10 года 9 мес. назад #197237 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
мое мнение, что пока подводная охота является видом любительского рыболовства, то нужно ехать туда и нырять,и почаще, если будет конфликт,то в суде это будет бытсрее решить,темболее что не прийдется ничего подавать, за нас то сделает юрист РИ. а там уже разбираться. нерестового запрета нет и зимовальных ям тоже, поэтому в худшем для нас случае дело закончится административным нарушением. (напомню,ч то ввиду первого адми нарушения законом предусмотрено предупреждение без штрафа) и если за вами других ранее админ нарушений не выявлено..то гуляем дальше и думаем,что делать

093 829 10 95

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 9 мес. назад #197439 от kizij1
kizij1 ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
Да уж немного непонятный если не сказать , что странный способ выяснения истинны. Хотя может быть и действительно единственный по сегодняшней ситуации в стране.
:( :( :(

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 9 мес. назад #197773 от Сергей
Сергей ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
"Так в том-то и дело, что на данном участке, где планировалась зона соревнований любительская рыбалка разрешена, а вот подводная охота (согласно вышеуказанному приказу ) не включена в список разрешенных видов ловли. " - если дело обстоит именно так, то по моему они "белку поймали" постараюсь выяснить что к чему...

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 9 мес. назад #197787 от Сергей
Сергей ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
По выяснял я, короче, все это чисто рыбинспекционный бок. Не имели права запрещать, приказ составлен не корректно. Вот и вся петрушка.Скорее всего ждите нового приказа.... Ситуация стандартная для нашего государства. чиновники пользуясь незнанием законов гражданами, плюнули им в праздничную рюмку.....К стати, вопрос к Самсону, а официальная переписка по этому поводу есть, где рыбинспекция официально запрещает проведение соревнований на участках отведенных под любительское рыболовство
Спасибо сказали: Samson

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
10 года 9 мес. назад #197834 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты
я думаю,что нету, на словах.

для меня вообще шоком было,когда узнал, а узнал утром,перед соревнованиями.


p.s. Сережа,твой кукан у меня на работе лежит,когда зайдешь?

093 829 10 95

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 9 мес. назад - 10 года 9 мес. назад #197858 от Samson
Samson ответил в теме водоемы Запорожской обл.Отчеты

Сергей пишет: ....К стати, вопрос к Самсону, а официальная переписка по этому поводу есть, где рыбинспекция официально запрещает проведение соревнований на участках отведенных под любительское рыболовство

Есть, но не запрещает, а ограничивает акваторию, ссылаясь на этот приказ.

П.С. Письмо на днях уйдет, с просьбой о корректировке данного приказа. проект выложу позже. звыняйте за задержку.
Последнее редактирование: 10 года 9 мес. назад от Samson.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: LightРыбоохотникLarec
Время создания страницы: 0.133 секунд

Случайные объявления

1 genius_grid.png
Декомпрессиметр GENIUS Характеристики ...
17538 Просмотров
5 razor_pro_grid.jpg
Ласти Razor, Razor PRO Mares Ласты RAZOR PRO,...
19763 Просмотров
5 01_grid.jpg
Наконечники однозуб гартований (35-50 од.) 1...
28492 Просмотров
5 1_grid.jpg
Груза для дайвінгу та підводного полювання....
21284 Просмотров