Вход по социальной сети - это моментальная регистраци и активация аккаунта.
Без ввода логина и пароля, без подтверждения почты.
Просто нажатием кнопки Facebook или др.
Михайло создал эту тему: Полювання в Горішньому Івачеві
Оскільки наші мисливці не дуже активні щодо описів "своїх" місць, вирішив доповнити нашу гілку. Крім того, на Франківщині я знаю мало місць, де можна комфортно пірнати, маю на увазі прозорість та зарибленість. Це все, на мою думку пояснює створення нової теми про Тернопільщину саме тут. Тепер по суті: якось натрапив на фотопрезентацію Руслана Коцаби
за що йому окрема подяка та повага
ми звичайно запалилися, та вирушили на підводні мандри
Маршрут Гугл вперто показував шлях через Рогатин, однак ми порадившись зі всіма, в т.ч. з Русланом вирішили їхати Через Тернопіль на с.Біла ( як згодом виявилось, є аж три Івачева, нам потрібен Івачів Горішній, або Долішній, а Івачів знаходиться не там, от такий був казус). Ось тут:
Дорога гарна, 147 км.
По приїзду зайшли на базу УТМР за відстрілочними на пернатих, там при вході була ось таке оголошення про суцільну заборону підводного полювання ( воно є на фото Руслана):
тут без коментарів (хто знає правила підводного полювання), до речі нас попереджали, що місцеві рибалки та інші типу не байдужі вкрай агресивні до підводних мисливців, ловлять, викликають Беркут, інспекцію і т.п. Ми були готові і до такого "спілкування" Тим більше закон на нашому боці. Правила такі самі, як і в звичайного рибалки., а рибалити там дозволено.
Табір розбили на лівому боці, де було поле. Люди в селі привітні (як не дивно). дочекалися ночі і пішли на пошуки риби.
Прозорість супер ! Але багато рослинності і мулу. Риба: щука, лин, окунь. Коропів не бачили. Правда на плесо не йшли, короп мабуть був там. Риба дуже сприто забивається в мул, щука перелякана якась, але дальні постріли мені подобаються, тому було дуже по спортивному !
Були там дві доби. Загалом задоволені, тому рекомендую !
Є питання - пишіть.
Это сообщение содержит прикрепленные изображения. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь, чтобы увидеть их.
Спасибо сказали: Саня ПоВар, ГОРЕЦ, Юрій
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
11 года 2 мес. назад - 11 года 2 мес. назад#220639от Михайло
Михайло ответил в теме Полювання в Горішньому Івачеві
Догадайся сам А взагалі-то по перше, припущення краще висловлювати в особисту пошту, по друге Р І десь є нормальні, ЧЕСНІ ??? Таке кажу тому, що знаю їх особисто, і багато разів бачив їхні сіткіи ( в яких плутались люди), а їхні улови ?
Последнее редактирование: 11 года 2 мес. назад от Михайло.
Михайло ответил в теме Полювання в Горішньому Івачеві
Таблички з насисом..? Яка різниця які там таблички ? Це ти до чого ?
А за рибінспекцію...ми були 2 доби, то нікого не було. Великих карпів взагалі не було, а якщо будуть, то їх мисливці будуть бити, а малих доловлять рибалки, чи хіба хтось малих відпускає ? Таке буває, але вкрай рідко.
Однак, їхати до вас, тернопіляни, ніхто більше не хоче, і не тому, що ви там не привітні, а тому ,що риба ваша смердить, і крім того, вона майже вся хвора постодиплостомозом, краснопірка взагалі на 100 %
Ваші-же інспектори (чи хто ?) з боку бази УТМРу ставили сітки, то про що Ви тут говорите ???
11 года 1 мес. назад - 11 года 1 мес. назад#223602от Сергей Тернополь
Сергей Тернополь ответил в теме Полювання в Горішньому Івачеві
Це я до того що відеоролік знімався давним давно, і що карпів таких трофейних практично вже немає. А про рибінспекцію то ти б приїхав два роки тому і побачив через кожних 30 метрів сітку. Тому і риби стало мало . Цього року сіток набагато меньше . За 5 років я в Івачеві рибінспекцію в очі не бачив.А цього року в мене документи провіряли 2 рази
Последнее редактирование: 11 года 1 мес. назад от Сергей Тернополь.