Портал Подводного Охотника
× Если у Вас есть вопрос - создайте новую тему.
В поле ТЕМА впишите Ваш вопрос, в сообщении напишите детали.
Лучшие ответы будут отмечены наибольшим количеством "спасибо"

Зарегульовані річки

Больше
10 года 10 мес. назад #186067 от Росич
Росич создал эту тему: Зарегульовані річки
Готовясь к окончанию весеннего запрета, столкнулся с тем, что по Киевской области в "незарегульованих річках" запрет заканчивается 25.05.13, а на "зарегульованих" 10.06.2013. Но найти определение, что такое "незарегульовані річки", что бы понимать, куда можно спокойно поехать понырять, не смог :unsure: . Может кто в курсе, дайте ссылочку на норматив.
Спасибо сказали: mikel13

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 10 мес. назад #186500 от PAS
PAS ответил в теме Зарегульовані річки
А Ирпень незарегульова річка?

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 10 мес. назад #186517 от dober
dober ответил в теме Зарегульовані річки
Не 10.06.13 а 13.06.13
"Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів

у рибогосподарських водних об’єктах

в межах адміністративної території
м. Києва в 2013 році



Відповідно до статті 10 Закону України "Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів", пунктів 3.14, 3.15, 4.4, 4.5, 5.3 Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.1999 № 19, наказу Держрибагентства України від 22.03.2013 № 107 "Про заходи щодо встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах України в 2013 році" з врахуванням гідрометеорогічних умов, листа Інституту рибного господарства НААНУ від 27.03.2013 № 92-03/13, з метою забезпечення охорони та збереження в належному стані середовища перебування, шляхів міграції і місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах у межах адміністративної території м. Києва в 2013 році,



НАКАЗУЮ:



1. Встановити терміни заборони на лов (добування) риби у весняно-літній період природного відтворення (нересту) в 2013 році на водоймах в межах адміністративної території м. Києва:

- на Канівському водосховищі в межах адміністративної території м. Києва із затоками і протоками, включаючи зону підтоплення - з 5 квітня по 13 червня (включно);

- на інших водоймах та річках в межах адміністративної території м. Києва:

- на озерах та ставках зарегульованих річок, що впадають у Канівське водосховище (в межах адміністративної території м. Києва), з 5 квітня по 13 червня (включно);
- на незарегульованих річках, що впадають у Канівське водосховище в межах адміністративної території м. Києва, з 5 квітня по 25 травня (включно).

2. Заборонити в період нересту риби проведення будівельних, днопоглиблювальних робіт, видобування піску і гравію, прокладання кабелів, трубопроводів та інших комунікацій, а також будь-яких робіт на водних об'єктах та їх прибережних захисних смугах в межах адміністративної території м. Києва.

3. Оголосити нерестовищем лівобережну ділянку Канівського водосховища - від межі адміністративної території м. Києва на півночі по основному руслу (крім суднового ходу) до урочища Бобровня (район Московського мосту м. Києва).

4. На період нересту риби в місцях, які оголошені нерестовищами, заборонити пересування всiх плавучих засобiв, крiм суден спецiально уповноважених органiв, якi здiйснюють охорону водних біоресурсiв.

5. Встановити терміни заборони на лов (добування) раків у водоймах, в межах адміністративної території м. Києва в 2013 році з 5 квітня по 18 червня (включно) і з 15 липня по 1 вересня (включно).

6. Дозволити любительський лов риби на період весняно-літньої заборони на лов (добування) водних біоресурсів з берега, за межами нерестовища в межах адміністративної території м. Києва, однiєю поплавковою або донною вудкою з одним гачком i спiнiнгом з берега (вилов риби – до 3 кг.).

7. Відділу охорони водних біоресурсів забезпечити належний контроль за охороною риби та інших водних біоресурсів в період нересту.

8. Відділу іхтіології, регулювання рибальства та моніторингу робіт на землях водного фонду:

спільно з науково-дослідними установами та рибогосподарськими підприємствами забезпечити спостереження за ходом нересту риби;

передавати до Держрибагентства України узагальнену інформацію про хід нересту до 5 числа місяця, наступного за звітним.

10. Відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та роботи із засобами масової інформації сповістити через засоби масової інформації населення та зацікавлені підприємства, установи, організації, а також Київську міську державну адміністрацію про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах у межах адміністративної території м. Києва.

11. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.



Начальник О.В. Тітов"

По поводу зарегулированных рек, на сколько я понимаю, те на которых есть дамбы - зарегулированы, на которых нет - нет. То есть регулируется уровень воды и интенсивность течения открытием-закрытием шлюзов.
Спасибо сказали: PAS, Валентин, Росич

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 10 мес. назад #186556 от Росич
Росич ответил в теме Зарегульовані річки

dober пишет: Не 10.06.13 а 13.06.13
"
По поводу зарегулированных рек, на сколько я понимаю, те на которых есть дамбы - зарегулированы, на которых нет - нет. То есть регулируется уровень воды и интенсивность течения открытием-закрытием шлюзов.


Спасибо за ответ.
Я тоже так думаю, но хотел таки узнать наверняка,..

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
10 года 9 мес. назад #188136 от mikel13
mikel13 ответил в теме Зарегульовані річки
и чего теперь - нужно пропилять 200 км - проверить есть ли шлюзы а уже потом нырять?
в интеренете нет списков незарегулированных рек в Украине. Что ж за РИ мать ее такая.
Если у кого-то есть инф-я по черниговской и киевской - буду признателен.

Десна незарегулирована. там можно уже - но видимсоти 30 см....

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Время создания страницы: 0.101 секунд

Случайные объявления

3 m590340_grid.jpg
НОВИНКА!!!! Mares X-Free!!! Для підводного...
18001 Просмотров
4 quattro_plus_white_grid.jpg
Ласти Mares AVANTI QUATTRO Plus Ласты для...
15148 Просмотров
1 titan_attack_grid.jpg
Сумка для подводного снаряжения Mares Attack...
18882 Просмотров
4 hc_pro_grid.jpg
Ласты Mares Avanti HC Pro - Новинка, модель...
18580 Просмотров
1 YYYYYY_grid.jpg
Гарпуни для підводних рушниць діаметром 7 та 8...
21356 Просмотров