Портал Подводного Охотника

Хто що доброго зробив в році 2012 ?

Больше
12 года 2 нед. назад #79613 от Vanzhula
Vanzhula создал эту тему: Хто що доброго зробив в році 2012 ?
Пропоную для підтримання бойовогу духу та настрою колег рибалок писати всім бажаючим хто що хорошого зробив в цьому сезоні. А то забагато песимізму в схожих темах.:unsure:

Сьогодні 3 день Великодня. Не висидів вдома, взяв спінінг і поїхав на риболовлю. Рибалив в межах населеного пункту с. Тетерівка одразу за Житомиром в р. Тетерів. В кінці 2 - го провулку Партизанського є чудова затока. Кинув блешню і зачепив ПЕРШУ В ЦЬОМУ СЕЗОНІ СІТКУ. Сітка 20 -тка китайська забита свіжою рибою (плітка, густера, підлящики, окунь), ще живою, в половини животи розперало від ікри.

Підтягнув до берега і подзвонив на особистий номер 0505007909 до заступника головного інспектора Житомирської обл. Кузьмінського Олександра Федоровича і дав координати. Для підстраховки подзвонив президенту федерації риболовного спорту Житомира (інші номера телефонів в темі : "Контакти рибінспекцій та інших організацій в Україні").

Через 15 хв приїхав районний рибінспектор. Я йому допоміг витягнуту з води сітку, при цьому максимально порвав руками через кожні пів метра (про всяк випадок). Рибу з ікрою випустили назад у річку. Самців забрали для складання протоколу. За попередніми підрахунками збитку державі завдано, орієнтовно, на тисяч 9 грн.

Так що рибнагляд працює. Все залежить від самих громадян і від їхнього бажання допомогти. Не забувайте лише при витягуванні сітки з води різати її, або хоча б рвати її руками(про всяк випадок) - ви маєте повне право це зробити в присутності рибінспектора. І стежити за збиранням у групи підозрілих людей на березі B) (особливо як я у данному випадку коли рибалив один).

Часу це мене це зайняло 30 хв. Рибнагляд чемно підвіз мене до Житомира. Після чого я подзвонив Кузьмінському Олександру Федоровичу і особисто йому подякував за оперативність. Рибу не спіймав, але гарно відпочив, щей добре діло зробив.

Бажаю всім успіху по очищенню водойм від бракон*єрських сіток та виявленню інших правопорушень у своєму регіоні в новому сезоні!!!:cheer:

Дизайн, запуск та обслуговування акваріумів в Житомирі
Спасибо сказали: лебедь, igor, Andrej7, Виктор-Р, Сергей О, Oleg N., Сергей

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Время создания страницы: 0.054 секунд

Случайные объявления

3 m590340_grid.jpg
НОВИНКА!!!! Mares X-Free!!! Для підводного...
18879 Просмотров
5 1_grid.jpg
Груза для дайвінгу та підводного полювання....
21366 Просмотров
1 equator_grid.jpg
Боты из неопрена Mares Equator 2mm Легкие,...
19461 Просмотров
2 dual_snorkel_black2_grid.jpg
Трубка Dual  Трубка выполнена из монолитного...
19297 Просмотров