Портал Подводного Охотника

Весенне-летний нерестовый запрет 2013

Больше
11 года 3 нед. назад #166210 от edvin1981
edvin1981 создал эту тему: Весенне-летний нерестовый запрет 2013
ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ

І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ


Н А К А З

15 березня 2013 року м.Суми № 31

Про встановлення весняно-літньої

заборони на лов риби, інших водних

біоресурсів у рибогосподарських

водних об’єктах підконтрольних

Управлінню охорони, використання

і відтворення водних біоресурсів

та регулювання рибальства

в Сумській області в 2013 році

На підставі ст.10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів»,постанови КМ України «Про затвердження Порядку здійснення любительського і спортивного рибальства» від 18.07.1998 р., згідно з пунктом 8.1. “Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України”, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 25.05.2007 р. № 91, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 01.06.2007 р. за № 569/13836, та пунктів 3.14., 4.4., 4.5., 4.14.3., “Правил любительського і спортивного рибальства”, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.1999 № 19, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.04.1999 за № 269/3562,-

Н А К А З У Ю :

1. Заборонити промислове та любительське рибальство на період нересту риб і розмноження інших водних біоресурсів у рибогосподарських водоймах, підконтрольних Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Сумській області, у такі строки:

- у всіх річках та їх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукавами, затоками, затонами та іншими проточними в межень водами ) з 01 квітня по 20 травня 2013 року включно;

- у всіх водосховищах з 01 квітня по 09 червня 2013 року включно;

- в придаткових водоймах (непроточних при найнижчому рівні води: протоки, гирла, озера, ставки та інші водойми, в тому числі ті, які тимчасово заливаються водою в період весняної повені) з 01 квітня по 29 червня 2013 року включно.

2. Заборонити всякий лов раків у період виношування ними ікри, личинок, першої линьки з 01 квітня по 20 травня 2013 року включно.

3. Оголосити нерестовищами всі річки, водосховища, придаткові водойми та інші рибогосподарські водні об’єкти Сумської області, які підконтрольні Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Сумській області.

4. На водних об’єктах в період нересту забороняється пересування всіх плавзасобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів.

5. Під час нересту забороняється проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піску, інші роботи, які негативно впливають на стан водойм.

6. В нерестовий період дозволяється любительський лов риби однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега в межах населеного пункту, за винятком місць нересту риби.

7. Інспекторському складу довести до відома відповідних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та оповістити через засоби масової інформації (пресу, радіо, телебачення, інтернет-видання) населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлення строків весняно-літньої заборони. Забезпечити здійснення спільних заходів щодо проведення тримісячника з охорони водних біоресурсів; систематично, вести спостереження за нерестом, і станом на 1-е та 15-е числа кожного місяця, подавати інформацію до Управління.

8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника управління Голдіна М.І.

Візи: ______________________________________________________________________________

Начальник О.В.Влезько

www.sumdergrybohorona.gov.ua/anakaz.php?id=101

vk.com/klevemesto
тел: 050 371 93 25
Спасибо сказали: Sasha, mikel13, Лясковский Александр, Vanzhula, Андруха, Leonid, Valentin

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #166255 от Артем
Артем ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

( Держрибагентство)

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

( ПОЛТАВАРИБООХОРОНА)

НАКАЗ

« 12 » березня 2013р. м. Кременчук № 17

Про встановлення весняно – літньої заборони

на лов риби, інших водних біоресурсів

у рибогосподарських водних об’єктах,

підконтрольних Полтаварибоохорона у 2013 році

З метою охорони природного відтворення водних біоресурсів під час нересту у рибогосподарських водних об’єктах підконтрольних Полтаварибоохорона, керуючись ст. 19, 20 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», постановою Кабінету Міністрів України від 28 вересня 1996 року № 1192 «Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства», п.п. 8.1.,8.2., 8.3. «Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об’єктах України», затверджених наказом Держкомрибгоспу від 18.03.1999 р. № 33, зареєстрованим в Мін’юсті 25 травня 1999р. за № 326/3619 та п.п. 3.14., 4.4., 4.14.3., 5.3 «Правил любительського і спортивного рибальства», затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15.02.1999 р. № 19, зареєстрованим в Мін’юсті 28 квітня 1999 р. за № 269/3562,

НАКАЗУЮ:

1. Заборонити промислове та любительське рибальство, а також добування інших водних біоресурсів на водних об`єктах Полтавської області у такі строки:

- Дніпродзержинському водосховищі в межах підконтрольної території - з 1 квітня по 9 червня 2013 року;

- в усіх інших рибогосподарських водних об`єктах в межах підконтрольної території - з 1 квітня по 20 травня 2013 року.

2. Заборонити під час нересту проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано – ракушкової суміші, а також заборонити пересування будь – яких плавучих засобів (за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби ( шторм, туман, аварія і т.п. ), а також суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів).

3. Старшим рибоохороних дільниць (Пілюшенко С.В., Удовиченко А.О., Грищенко О.В., Єльченко М.Г., Чепурний В.І.):

- проінформувати обласну держадміністрацію та оповістити через ЗМІ населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлені терміни весняно – літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.

4. Начальнику відділу охорони водних біоресурсів Пінчук А.М.:

- розробити спільні заходи по охороні рибних запасів і водних біоресурсів з відповідними держуправліннями екоресурсів, управліннями МВС і та іншими зацікавленими службами.

5. Затвердити перелік нерестовищ по Дніпродзержинському водосховищі і малих річках, на яких спортивний і любительський лов риби в період нересту заборонений (додається).

6. Дозволити спортивний і любительський лов риби в період нересту на Дніпродзержинському водосховищі і малих річках однією поплавковою вудкою з одним гачком, спінінгом з блешнею тільки з берега в межах населених пунктів, за винятком місць масового нересту риби, згідно Переліку нерестовищ по Дніпродзержинському водосховищі і малих річках, на яких спортивний і любительський лов риби в період нересту заборонений.

7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Начальник управління Полтаварибоохорона Л.В. Грива

Затверджено

Наказ управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Полтавській області

№ 17 від 12.03.2013р.

Перелік нерестовищ

по Дніпродзержинському водосховищі і малих річках,

на яких спортивний і любительський лов риби

в період нересту заборонений

Власівський залив ( лівий берег) – від початку садівничого товариства “Будівник”, включаючи Самусіївські плавні до затоки Кагамлик. Від корінного берегу до форватора ( 600 га ).
Білецьківські плавні (правий берег) – від піонертабору “Чайка” вниз по течії до бувшого рибгоспу “Верхньодніпровець”. Від корінного берегу до о. “Зелений”, “Динька”, “Попівка” – ( 1400 га).
Внутрішні затоки о.Шаломай.
Івківські плавні ( лівий берег) – від входу в річище Контарево до виходу з річища в р.Псьол – ( 300га ).
Від гирла річки Псьол на південну закінченність о.Вовчок вверх до мосту – ( 100 га ).
Кам`яно – Потоцькі плавні (правий берег) – від човнової станції КВСЗ – 1 до риббригади № 2 рибгоспу “Вітеко” (на теперішній час база відпочинку «Маяк») – ( 400 га ).
Від вантажного річкового порту Комсомольськ ( лівий берег) до Тахтаївського кар`єру, включаючи Саловські, Келебердянські, Григоро – Бригадировські, Солошинські плавні – від корінного берегу до форватора - ( 3500 га ).
Чикалівські, Успенські плавні (правий берег) – від Чикалівського кар`єру до Дереївського кар`єру. Від корінного берегу до форватора – ( 4000 га ).
Гирло р.Ворскла (лівий берег) – від рибгоспу “Ворсклябнське” до мосту біля с. Лучки – (1700 га ).
Ворсклянська пойма – плавні від с.Вільховатка до турбази “Жемчужина” (с.Радянське) вглиб водоймища до форватора, включаючи острова Вишняки, Орлянський – ( 6000 га ).

Примітка: в малих річках нерестовищами є всі в межень поймені водойми річок Псьол, Ворскла в межах Полтавської області, р. Сула на підконтрольній території Полтаварибоохорона.

Начальник управління Полтаварибоохорона Л.В. Грива
www.ryboohorona.poltava.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=308:2013-03-14-14-37-16&catid=12:2012-11-20-09-03-45&Itemid=5

Изготовление стеклотекстолитовых лопастей разной жесткости
без комлевого угла - 800грн
с комлевым углом - 1100грн
Для постоянных клиентов действуют скидки
Спасибо сказали: Optimus, Лясковский Александр, Владимир

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #166285 от DubasD
DubasD ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Здрасте. По Харьковской области скинте НАКАЗ в тему.Спасибо.

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа.
Так что меньше пафоса, господа.
Фаина Раневская

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
11 года 3 нед. назад #166304 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
вотт все как у людей, по запооржью же посмотреть негде никаких приказов...

093 829 10 95

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #166357 от Виктор-Р
Виктор-Р ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013

DubasD пишет: """Тема по Сумской области. Что в ней будет делать наказ по Харьковской?"""""Я извеняюсь, но во втором посте по Полтавской области. Я тоже за создание одной общей темы.Спасибо.



Да, да. Хотелось бы и по Запорожской области знать когда, где и что....

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #166359 от Лясковский Александр
Лясковский Александр ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013

DubasD пишет: """Тема по Сумской области. Что в ней будет делать наказ по Харьковской?"""""Я извеняюсь, но во втором посте по Полтавской области. Я тоже за создание одной общей темы.Спасибо.

"Тыхо, селяны, земля буде ваша!" :)
Вот лови по Харьковской.

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

07 березня 2013 р. м. Харків № 50

Про встановлення весняно-літньої заборони
на лов риби, інших водних біоресурсів у
рибогосподарських водних об’єктах
Харківської області у 2013 році

Відповідно до Закону України “Про тваринний світ”, Закону України “Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів”, постанови Кабінету Міністрів України від 28.09.1996 року № 1192 “Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства”, згідно з пп. 8.1, 8.2, 8.3, 11.1.9, 11.2.1 Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 18.03.1999 р. № 33, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 25 травня 1999 року за № 326/3619, пп. 3.14, 4.4, 4.5, 4.14.3 Правил любительського та спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 15.02.1999р. № 19 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від 28.04.1999 року № 269/3562, на підставі Положення про управління охорони використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Харківській області

НАКАЗУЮ:

1. Визначити наступні строки заборони на промисловий, любительський і спортивний лов риби та інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, що знаходяться в зоні діяльності управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Харківській області:
- з 1 квітня до 10 червня 2013 року на водосховищах (любительський лов з 1 квітня по 10 червня 2013 року);
- з 1 квітня до 21 травня 2013 року на річках, в корінних водах (любительський лов з 1 квітня по 20 травня 2013 року);
- з 1 квітня до 30 червня 2013 року в придаткових водах річок (любительський лов з 1 квітня по 30 червня 2013 року).
2. Заборонити лов раків у водоймах Харківської області в нерестовий період, під час виношування ікри, личинок, першої та другої линьок з 1 квітня по 30 червня 2013 року і у період з 20 серпня по 30 вересня 2013 року, а також у темну пору доби (пізніше години від заходу сонця та раніше години до його сходу) із застосуванням підсвічування.
3. Забороняється організація змагань з рибальства та підводного полювання в період нересту риби.
4. В нерестовий заборонений період любительське рибальство на водоймах області дозволяється на спеціально визначених ділянках водосховищ та річок з їх придатковою системою водойм (додаток 2), однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега.
5. Заборонити під час нересту проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано-ракушкової суміші, проводити забір води без ефективних рибозахисних пристроїв. На ділянках, оголошених органами рибоохорони нерестовищами (додаток 1) в період нересту заборонити пересування всіх плавучих засобів, за винятком суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів.
6. Інспекторам та спеціалістам управління:
- проконтролювати припинення вилову риби користувачами водних біоресурсів на водних об’єктах Харківської області та зняття ними усіх знарядь лову з промислу до заходу сонця 31 березня 2013 року.
- довести до відома районних держадміністрацій та оповістити через засоби масової інформації населення, зацікавлені підприємства, установи та організації підконтрольних районів про встановлення строків весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів;
- надсилати до управління інформацію про проходження нересту станом на 25 число кожного місяця в період заборони.
7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Додаток 2
до наказу Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Харківській області
від “______” березня 2013 р. № ________


ПЕРЕЛІК
ділянок водойм, виділених для любительського лову риби у період весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Харківської області у 2013 році

На Печенізькому, Червонооскільському, Краснопавлівському, Орільському водосховищах, річці Сіверський Донець з її придатковою системою водойм, а також на всіх інших водосховищах, річках та їх кореневих водах області:

- в межах територій баз відпочинку та населених пунктів, що безпосередньо прилягають до водойми.

Іхтіолог І-ої категорії
Харківрибоохорона В.Б. Єгорова

Старший науковий співробітник
НДІ біології ХНУ ім. В.Н. Каразіна А.М. Колесник

ПОГОДЖЕНО:
Директор науково-дослідного інституту біології ХНУ ім. В.Н. Каразіна,
доктор біологічних наук
____________________ А. І. Божков
Спасибо сказали: Евгеха, DubasD

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад - 11 года 3 нед. назад #166372 от Light
Light ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Тему перенес в "Охота в Украине"

Виктор-Р пишет: Да, да. Хотелось бы и по Запорожской области знать когда, где и что....

На офсайте rybohorona.zp.ua/ пока тишина.
Если не в терпеж то можно позвонить
(061)279-38-52
(061)279-38-52

Всегда в продаже отбортовка на лопасти. 60 грн. м/п
Последнее редактирование: 11 года 3 нед. назад от Light.
Спасибо сказали: Виктор-Р

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
11 года 3 нед. назад - 11 года 3 нед. назад #166379 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Запорожье:


___________________________________
запорожское водохранилище:
с 05.04.2013 до 13.06.2013
___________________________________
каховское водохранилище:
с 10.04.2013 до 18.06.2013
___________________________________

093 829 10 95
Последнее редактирование: 11 года 3 нед. назад от Денис(Запорожье).

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #166386 от Темы4
Темы4 ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Братья, а как же Днепропетровск и область? Кто ответит: когда? :whistle:

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #166393 от Лясковский Александр
Лясковский Александр ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013

Темы4 пишет: Братья, а как же Днепропетровск и область? Кто ответит: когда? :whistle:

Ответит РИ, уже ответила:
ryboohorona.dp.ua/riboohdiyal7.html
Спасибо сказали: Темы4

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #166839 от Виктор-Р
Виктор-Р ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013

Sasha пишет: НЕРЕСТ 2013
Украина: Весенний нерестовый запрет на ловлю рыбы
В Украине установлены сроки весенне-летнего запрета на вылов рыбы и других водных живых ресурсов.

Запорожская область

на речках: в коренных водах – с 10.04.12 по 29.05.12,
придаточных системах – с 10.04.12 по 08.07.12.


Ну я так понял это за прошлый год, а нужно за 2013...
Спасибо сказали: Захар

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад - 11 года 3 нед. назад #166841 от Strelets
Strelets ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Так то оно так, и обычно прошлогодние сроки близки, но могут быть сюрпризы. Тема "Весенне-летний нерестовый запрет 2013", а приказ за 2012 год. Могут быть нюансы.
Последнее редактирование: 11 года 3 нед. назад от Strelets.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #166845 от Strelets
Strelets ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Пока писал - уже опередили. :)

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

  • Денис(Запорожье)
  • Денис(Запорожье) аватар
  • Не в сети
  • Ихтиандр
  • подводник
Больше
11 года 3 нед. назад #166847 от Денис(Запорожье)
Денис(Запорожье) ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Коля, тут вопрос щепитильный, и важна точность, а не близкость, и цены штрафов силь высоки,чтоб надеятся на "по идее не должно"

093 829 10 95

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #167329 от Лясковский Александр
Лясковский Александр ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
По Черниговской обл.

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н А К А З

20 березня 2013 року м. Чернігів № 39-о

Про встановлення весняно-літньої
заборони на лов водних біоресурсів у
рибогосподарських водних об’єктах
підконтрольних управлінню в 2013 р.

Відповідно до Закону України “Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів”, на виконання вимог “Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України”, затверджених наказом Держкомрибгоспу України № 33 від 18.03.99 р., зареєстрованого у Міністерстві Юстиції України 25.05.99 р. за № 326/3619, та “Правил любительського і спортивного рибальства”, затверджених наказом Держкомрибгоспу України № 19 від 15.02.1999 р., зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.04.1999 р. за № 269/3562, та з метою охорони природного відтворення водних біоресурсів

НАКАЗУЮ:

1. Заборонити будь-яке рибальство та пересування будь - яких плавзасобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних живих ресурсів, на період нересту риб і розмноження інших водних біоресурсів в підконтрольних рибогосподарських водних об’єктах у такі строки:
- у всіх водосховищах – з 1 квітня до 9 червня, включно;
- р. Дніпро – на ділянці від м. Лоїв до с. Нижні Жари, Республіки Білорусь, р. Сож від населеного пункту Яриловицький Скиток до гирла річки – з 1 квітня до 31 травня, включно;
- у всіх інших річках в корінних водах – з 1 квітня до 20 травня, включно;
- у новостворених водних об’єктах, а також в придатковій системі річок та інших водних об’єктах – з 1 квітня до 29 червня, включно.
2. Заборонити всякий лов раків у водоймах, що підконтрольні управлінню в період виношування ікри, личинок першої і другої линьок з 1 квітня до 10 червня, включно, і з 1 серпня до 15 вересня, включно.
3. Нерестовищами оголосити водойми та ділянки водойм згідно Додатку 2.
4. Заборонити під час нересту проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах будівельні, днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію і піщано – ракушкової суміші, інші види гідромеханізованих робіт.
5. Посилити контроль за роботою водозабірних споруд, що здійснюють забір води з рибогосподарських водних об’єктів.
6. Довести до відома обласної держадміністрації та оповістити через пресу, радіо, телебачення населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлення термінів заборони.
7. Дозволити любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега в місцях згідно Додатку № 1 до цього наказу.
8. Державним інспекторам проконтролювати зняття з промислу знарядь лову рибодобувних організацій до початку заборони.
9. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник управління І.М. Сова

ПЕРЕЛІК

місць, відкритих для любительського рибальства в період весняно-літньої заборони однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега.

Чернігівська область.

- р. Десна в районі м. Новгород-Сіверський, від пристані проти течії 1,5 км по правому берегу;
- р. Десна в межах населеного пункту с. Оболоння, Коропського району по правому берегу;
- р. Десна від автомобільного мосту поблизу с. Велике Устя Сосницького району вгору та вниз 500 м;
- р. Десна в межах населеного пункту с. Макошино, Менського району по правому берегу;
- р. Десна в районі с. Максаки, Менського району по правому берегу від паромної переправи вгору та вниз 500 м;
- р. Десна в районі м. Чернігова по правому берегу від човнової станції фірми “Полісся” до автомобільного мосту;
- р. Десна по правому берегу від Моровської затоки вниз до високовольтної мережі поблизу с. Моровськ Козелецького району;
- р. Десна в межах населеного пункту м. Остер, Козелецького району по лівому берегу;
- р. Десна нижче Виповзянської затоки, від високовольтної мережі через р. Десну до Євминської затоки по правому берегу;
- р. Стрижень, з водосховищами у межах м. Чернігова;
- р. Снов в межах населеного пункту м. Щорс по лівому берегу;
- р. Бреч в межах населеного пункту м. Корюківка;
- р. Убідь в межах населеного пункту м. Сосниця по правому берегу;
- р. Сейм в межах населеного пункту смт. Батурин, Бахмацького району по лівому берегу;
- р. Ревна в межах населеного пункту м. Семенівка;
- р. Удай в межах населеного пункту м. Прилуки;
- р. Остер в межах населеного пункту м. Ніжин;
- р. Остер від смт. Козелець до м. Остер;
- р. Дніпро від с. Кам’янка, Ріпкинського району 1,5 км за течією;
- р. Дніпро від затоки в районі с. Миси Ріпкинського району за течією 1 км;
- р. Дніпро в районі смт. Любеч, Ріпкинського району від Любецького затону за течією 1,5 км по лівому берегу;
- р. Дніпро в районі с. Неданчичі, Ріпкинського району по лівому берегу від виходу Кривої річки до виходу затону “Якір” та затон “Якір”;
- р. Пакулька від автомобільного мосту через р. Дніпро до с. Пустинки, Чернігівського району;
- р. Дніпро в районі с. Дніпровське Чернігівського району від «пам’ятника» за течією 1,5 км;
- Срібнянський район: на дамбі ставу в урочищі “Тростянецька балка”;
- в Ріпкинському районі: в урочищі “Замглай”.
Спасибо сказали: Захар, Light, watson, Andryha

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад #169452 от Лясковский Александр
Лясковский Александр ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Спасибо сказали: Dron, vik80, Росич

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 3 нед. назад - 11 года 3 нед. назад #169483 от Сергей (Veter)
Сергей (Veter) ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Вот нарыл ссылку Нерестовый запрет на ловлю рыбы 2013 там по областям расписано.
akkerman24.com/123gun/821/nerestovyy-zapret-na-lovlyu-ryby-2013.html
Последнее редактирование: 11 года 3 нед. назад от Сергей (Veter) .
Спасибо сказали: DedKhUa, Sergey

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #169604 от Богдан
Богдан ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Информация за нерестовый запрет, закрытие/открытие навигации и про все по немножку в Черкасской области.
ck.ck.ua/news/s_1_aprelja_nachinaetsja_operacija_nerest/2013-03-23-364

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #169811 от Лясковский Александр
Лясковский Александр ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013

Сергей пишет: Вот нарыл ссылку Нерестовый запрет на ловлю рыбы 2013 там по областям расписано.
akkerman24.com/123gun/821/nerestovyy-zapret-na-lovlyu-ryby-2013.html

Почитал, шось там якась хрень написана B)
"Сумская область во всех реках и их корневых водах с 05 апреля по 24 мая 2013 года; во всех водохранилищах с 05 апреля по 13 июня 2013 года; в придаточных водоемах с 05 апреля по 3 июля 2013 года."

Вот шо офиц.источники пишет
main.golovrubvod.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1558:2012-04-06-11-09-07&catid=66:-2012&Itemid=86 или www.sumdergrybohorona.gov.ua/anakaz.php?id=101
Ну его нафиг эти городские блоги и прочих дезинформаторов B)
По всем областям читайте лучше здесь на офиц.сайте ГОЛОВРИБВОДУ
main.golovrubvod.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=category&id=66:-2012&Itemid=86&layout=default
Спасибо сказали: maxhunter777

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #169827 от Заславец Алексей
Заславец Алексей ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
это с официального сайта Запорожской РИ ( rybohorona.zp.ua/main/1-latest-news/282-na-vodojmah-zaporizkoji-oblasti-pochynajetsja-dvomisjachnyk-ohorony-vodnyh-bioresursiv )

- на Запорізькому водосховищі – з 05 квітня по 13 червня 2013 року;

- на Каховському водосховищі – з 10 квітня по 18 червня 2013 року;

- в інших водосховищах – з 01 квітня по 09 червня 2013 року;

- на річках: в корінних водах – з 01 квітня по 20 травня 2013 року, в придаткових системах – з 01 квітня по 30 червня 2013 року.

- заборонений будь-який вилов раків на рибогосподарських водоймах в зоні діяльності Запоріжжярибоохорони протягом періоду виношування ікри та першої линьки з 10 квітня по 18 червня 2013 року.

- заборонено пересування плавзасобів в межах нерестовищ, перелік яких затверджений цим наказом, крім плавзасобів спеціально уповноважених органів.

и неожиданным ответом
к ним возвращается назад
бездумно брошенный по ветру
песок. И ранит им глаза...

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #169933 от Samson
Samson ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Здесь полная информация по всем областям про весенне-летний нерестовый запрет 2013 main.golovrubvod.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=category&id=66:-2012&Itemid=86&layout=default
Спасибо сказали: Лясковский Александр

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #170514 от Snake
Snake ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
А по одесск. обл-ти все так же тишина? :whistle:

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #170621 от Korzun Volodymyr
Korzun Volodymyr ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
22 березня 2013 року м.Житомир № 38

Про встановлення весняно-літньої
заборони на лов риби, інших водних
біоресурсів у рибогосподарських водних
об'єктах Житомирської області у 2013 році


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 вересня 1996 року № 1192 «Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства», згідно пп.8.1, 8.2, 8.3 «Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об'єктах України», затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України 18.03.99р. № 33, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 25.05.99р. за №326/3619, згідно п.п. 3.14, 4.4, 4.14.3, 5.3 «Правил любительського і спортивного рибальства», затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 15.02.99р. №19, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.04.99р. за №269/3562, з метою охорони природного відтворення водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах в зоні діяльності Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Житомирській області у 2013 році,

НАКАЗУЮ:

1. Встановити весняно-літню заборону на вилов водних біоресурсів на період нересту риби і відтворення інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області у такі строки:
- на річках та їх притоках з 01 квітня по 20 травня;
- на водосховищах та ставках з 01 квітня по 10 червня;
- у новостворених водних об'єктах, а також у придатковій системі річок та інших водних об'єктів (в межах діяльності управління) з 01 квітня по 30 червня.
2. Заборонити всякий лов раків у водоймах, що підконтрольні управлінню в період з 01 квітня по 20 червня і з 15 липня по 05 вересня, під час виношування ікри, личинок, першої і другої линьок.
3. На період весняно-літньої заборони дозволити любительський і спортивний лов риби з берега в межах населених пунктів, розташованих на берегах водойм і річок та за межами місць нересту однією поплавковою або донною вудками з одним гачком і спінінгом.
4. Місцями нересту вважати мілководні, зарослі вищою водяною рослинністю або закорчовані ділянки водойм, стариці, заплави та заливні луки, прибережну рослинність на річках, озерах, водосховищах, штучних водних об’єктах.
5. Заборонити організацію змагань з рибальства та підводного полювання в період нересту риби.
6. Заборонити в терміни, вказані в п.1 наказу, пересування будь-яких плавзасобів, що належать фізичним та юридичним особам, за винятком суден державних органів, що здійснюють патрульну службу. Крім цього, заборонити в нерестовий період на акваторії водосховищ і річках проводити гідромеханізовані, днопоглиблювальні, вибухові та інші роботи, добування будівельних матеріалів.
7. Провести трьохмісячник охорони рибних запасів у водоймах області з 01квітня по 30 червня 2013 року.
8. Державним інспекторам рибоохорони, сектору іхтіології та регулювання рибальства:
8.1. Довести до відома та оповістити через засоби масової інформації населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлення строків весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів та проведення трьохмісячника з їх охорони.
8.2. Посилити охорону водойм, особливо нерестовищ і шляхів підходу до них плідників риб. Залучити до охорони водойм користувачів, громадськість, підприємства, установи, організації.


Начальник управління В. Ю. Петренко

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #170693 от Мазепа
Мазепа ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
...и что там за наказ по Черному морю интерестно, конкретно интересует ЮБК?..Поделитесь если кто владеет данной инфой...

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад - 11 года 2 нед. назад #170696 от S.T.A.L.K.E.R.
S.T.A.L.K.E.R. ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013

Мазепа пишет: ...и что там за наказ по Черному морю интерестно, конкретно интересует ЮБК?..Поделитесь если кто владеет данной инфой...

Мазепа А при чём тут ЮБК, ЗАПРЕТ по пресному!Если ты камболу с глосём не бьёш на море то тебе плавать и плавать до запрета!Приглосил бы как нибудь на моря!
Последнее редактирование: 11 года 2 нед. назад от S.T.A.L.K.E.R..

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #170805 от Сергей
Сергей ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

(ДЕРЖРИБАГЕНТСТВО)

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

(ЧЕРКАСИРИБООХОРОНА)

вул. Дахнівська 10 А, м. Черкаси, 18035, тел./факс 8-(0472) 31-02-76

E-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., код ЄДРПОУ 35091840
НАКАЗ № 25
“ 27 ” березня2013 р. м. Черкаси

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов

риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських

водних об’єктах, підконтрольних Черкасирибоохороні у 2013 році.

З метою посилення охорони та відтворення рибних запасів під час нересту риби на Кременчуцькому та Канівському водосховищах та інших водних об’єктах в адміністративних межах Черкаської області, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.09.96 р. № 1192 «Про затвердження тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства», згідно п. п. 8.1, 8.2, 8.3, 11.1.3, 11.2.1 «Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об’єктах України», затверджених наказом Держкомрибгоспу України 18.03.99 р. № 33 зареєстрованих в Мін’юсті України 25.05.99 р., керуючись ст. ст. 19, 20 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» та згідно п. п. 4.4, 4.14.3 «Правил любительського і спортивного рибальства», затверджених Наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.99 за № 19, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.04.99 за №269/3562.

НАКАЗУЮ:
Заборонити промислове (за винятком науково-дослідного, меліоративного та науково-промислового, які проводяться за спеціальними дозволами та вилову тюльки-верховодки дрібновічковими ятерями під контролем органів рибоохорони) та обмежити любительське і спортивне рибальство, а також добування інших водних живих ресурсів у зв’язку з нерестом риби на водних об’єктах у такі строки:


на Кременчуцькому водосховищі в адміністративних межах Черкаської області з 01 квітня 2013 р. до 09 червня 2013 р. включно; відповідно до наказу № 105 від 12 липня 2011 року координацію регулювання рибальства на Кременчуцькому водосховищі здійснюється Черкасирибоохороною та листа ІРГ України УААН.


на Канівському водосховищі з 05 квітня по 13 червня (включно) відповідно до наказу № 105 від 12 липня 2011 року координацію регулювання рибальства на Канівському водосховищі здійснюється Київрибоохороною та листа ІРГ України УААН.


в корінних водах – з 01 квітня до 21 травня,
в придаткових – з 01 квітня до 30 червня.


Начальникам рибоохоронних дільниць не пізніше 31.03.2013 року до сутінок забезпечити дієвий контроль по виїмці промислових знарядь лову користувачами для подальшого зберігання відповідно до вимог п. 9.13.4 «Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України».


Першому заступнику начальника Черкасирибоохорони Миронінку А.І., в термін до 25.03.2013р., розробити та подати на затвердження спільні заходи по охороні запасів риби і інших водних біоресурсів з держінспекцією екоресурсів, УМВС, прокуратурою, а також спільно з Черкаською обладміністрацією підготувати розпорядження щодо проведення двомісячника з охорони водних біоресурсів.


В термін до 05.04.2013 року комісійно, дільничним інспекторам Черкасирибоохорони Кременчуцького водосховища, провести опломбування складських приміщень, РПП та наявні плавзасоби; акти опломбування, засвідчені членами комісій, надати до Черкасирибоохорони в термін до 08.04.2013 року.


В термін до 10.04.2013 року комісійно, дільничним інспекторам Черкасирибоохорони Канівського водосховища в межах Черкаської області, провести опломбування складських приміщень, РПП та наявні плавзасоби; акти опломбування, засвідчені членами комісій, надати до Черкасирибоохорони в термін до 13.04.2013 року.


Протягом двомісячника з охорони водних живих ресурсів інспекторському складу спільно із працівниками міліції, прокуратури, екоінспекції, державної річкової інспекції з безпеки судноплавства, представниками громадськості (за згодою) проводити спільні рейди з метою здійснення перевірок щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства на водоймах та виявлення фактів незаконного придбання і реалізації риби на ринках Черкаської області.


Враховуючи інтереси рибалок-любителів, дозволити на період двомісячника з охорони водних живих ресурсів спортивний і любительський лов риби вудкою з одним гачком та спінінгом з блешнею з берега протягом світлового дня:

- на Кременчуцькому водосховищі – в спеціально відведених місцях (додаток до наказу);

- на інших водоймах Черкаської області – в межах населених пунктів;


Заборонити на час дії двомісячника з охорони водних живих ресурсів рух всіх видів плавзасобів за винятком плавзасобів спеціального уповноважених органів, які здійснюють контроль за охороною водних біоресурсів.


Заступнику начальника Черкасирибоохорони Тімон А.М., старшим рибоохоронних дільниць проінформувати відповідні обласні держадміністрації та оповістити через засоби масової інформації населення, зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлення термінів весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.



10. Першому заступнику начальника Черкасирибоохорони Миронінку А.І. посилити контроль за проведенням науково-дослідних, меліоративних та науково-промислових ловів, які проводяться на підконтрольних Черкасирибоохороні водних об’єктах за спеціальними дозвільними документами у нерестовий період.



11. Начальнику господарського відділу Єжелому В.М. забезпечити перевірку наявної Черкасирибоохороні матеріально-технічної бази (автомобільного та водного транспорту), провести його закріплення за особовим складом Черкасирибоохорони на час весняно-літньої заборони. Провести перевірку наявності інспекторського складу, засобів рятування та обладнання ними плавзасобів, та провести інструктажі з охорони праці.



Даний наказ довести до відому особового складу працівників Черкасирибоохорони, провідному спеціалісту Крайняк М.Ю.

Контроль за виконання даного наказу залишаю за собою.

Начальник Черкасирибоохорони С.П. Шмиголь

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #170807 от Сергей
Сергей ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
Додаток
до наказу Черкасирибоохорони
№ 25 від 27.03.13р.
ЗАТВЕРДЖУЮ:

Начальник Черкасирибоохорони

Шмиголь С. П._______________


ПЕРЕЛІК

ділянок, що відводяться для спортивного і любительського лову риби на час проведення двомісячника з охорони риби в період нересту 2013 року



на Кременчуцькому водосховищі

Черкаська область
м. Канів, Канівський район
- дренажний канал в районі дрібнооптової бази, від літнього танцмайданчика вниз за течією до пристані «Тарасова Гора»

- від нижньої межі о. «Заповідник» до пристані «Пекарі»

- від риббригади с. Келеберда до пристані «Прохорівка»

м. Черкаси, Черкаський район

- від риббригади с. Сокирне вгору за течією до початку територій баз відпочинку

- від Тубільської пристані до початку рибдільниці СФГ »Осіпов і Ко».

- дренажний канал мікрорайону «Дахнівка» по всій його довжині, за винятком режимної 500-метрової зони насосної станції

- від Дахнівського човнового причалу до верхньої межі річкового порту, за винятком охоронної зони залізничного мосту

- від нижньої межі річкового порту до кінця території дачного кооперативу «Дніпро» (с.Ч.Слобода) за винятком режимної 500-метрової зони насосної станції ВАТ «Азот»

- р-н с. Сагунівка (від риб бригади ТОВ «Прелесть» вниз за течією вздовж берегової лінії до риббригади ТОВ“СаПтрін-2005”.

Чигиринський район

- від нижньої межі риббригади с. Боровиця до будівельного майданчика Чигиринської ПГС с. Вітово, за винятком режимних 500-метрових зон насосних станцій та риб дільниць.

Золотоніський район

- від автомобільного мосту на с. Матвіївка по р. Супой вниз за течією до лісового масиву

- від Коробівської бази УТМР до першої бази відпочинку с. Коробівка

- від початку заплави з боку р. Дніпро до 500-м зони насосної станції с. Чехівка

- від урочища “Млин” с. Коробівка вздовж берега Комарівських дач.

Чорнобаївський район

- дренажний канал від с. Чапаєвка по всій довжині за винятком режимної 500- метрової зони Чехівської насосної станції

- в районі села Придніпровське від узвозу “Камінний” до гори “Острюха”.

- від риббригади СТОВ «Дніпро» вниз по течії до риббригади ПСРП «Рибартіль» с. Тимченки межах дамби насосної станції з боку водоймища)

- від 500-метрової зони Вереміївської насосної станції вниз за течією до межі Сулинського заказника

Корсунь-Шевченківський район

- на р. Рось від 500-метрової зони верхнього б’єфу Корсунь- Шевченківської ГЕС до 500 -метрової зони нижнього б”єфу Стеблівської. ГЕС

на Канівському водосховищі

- по правій стороні Канівського водосховища від с. Трахтемирів до забороненої зони Канівської ГЕС.



Примітка: вилов риби дозволяється лише з берега протягом світлового дня поплавковою або донною вудкою з одним гачком та спінінгом з блешнею. Добова норма вилову риби на одного рибалку – не більше 3 кг

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #170809 от MagnumPlus
MagnumPlus ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013

Snake пишет: А по одесск. обл-ти все так же тишина? :whistle:


Вроде будет так. Но еще точно не ясно.

В нынешнем году запрет на лов рыбы в водоёмах Одесской области будет введён с 25-го апреля. Это на 10 дней позже обычного, что связано со сложными погодными условиями, когда был затруднен промышленный лов рыбы.

В частности, в Днестре с рукавом Турунчук запрещено ловить рыбу с 25-го апреля по 15-е июня. В Днестровском лимане с плавнями, прилегающими к нему, – с 25-го апреля по 10-е августа. В заплавных озерах – с 25-го апреля по 15-е июня. В Кучурганском водохранилище – с 15-го апреля по 15-е июня. В Шаболатском лимане – с 25-го апреля по 25-е июня (это касается серебряного карася, который мигрирует из Днестровского лимана).




В придунайских озерах и лимане Сасык запрет действует с 25-го апреля по 25-е июня. В Стенцовско-Жебриянских плавнях – с 25-го апреля по 25-е июня. В Хаджибейском лимане – с 15-го апреля по 15-е июня, в Сухом лимане – с 1-го мая по 15-е июня.

В связи с началом нерестового хода сельди в Дунай установлен запрет на специализированный лов этой рыбы: на участке реки Дунай от Черного моря (включая пятикилометровую зону вглубь моря) до Сулинского устья – с 14-го по 18-е апреля включительно; на участке Дуная от Сулинского устья вверх по реке в пределах Одесской области – с 16-го апреля по 5-е мая включительно.

Наша цель - наносить пользу и причинять добро
Спасибо сказали: Snake, Роман

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад - 11 года 2 нед. назад #170969 от Мазепа
Мазепа ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013

S.T.A.L.K.E.R. пишет:

Мазепа пишет: ...и что там за наказ по Черному морю интерестно, конкретно интересует ЮБК?..Поделитесь если кто владеет данной инфой...

Мазепа А при чём тут ЮБК, ЗАПРЕТ по пресному!Если ты камболу с глосём не бьёш на море то тебе плавать и плавать до запрета!Приглосил бы как нибудь на моря!


Сталкер, сезон начнется, милости просим...Счас у нас делать нечего, как не шторм, так мутняк. Сам пресняк местный обныриваю... :beer:
Последнее редактирование: 11 года 2 нед. назад от Мазепа.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
11 года 2 нед. назад #170996 от Владимир pilot
Владимир pilot ответил в теме Весенне-летний нерестовый запрет 2013
С 1 апреля по 30 мая запрещен любительский лов рыбы на реках и в море.

“Лов рыбы, в период нереста, разрешен только с берега одной удочкой или спиннингом с одним крючком”, - рассказал 0629 начальник отдела экологического контроля природо-заповедного фонда развития растительного и животного мира Донецкой областной экоинспекции Александр Первак.

В инспекции также заметили, что сейчас разрешен промысел рыбы только судам, имеющим лицензии на осуществление его в этот период.

Пресекаться будет и выход в море судов, кроме плавсредств рыбоохраны, погранотряда и рыбодобывающих предприятий, имеющих разрешение на лов рыбы.

Как отметили в экологической инспекции, штрафы за подобное правонарушение для частных лиц составляют от 340 до 680 гривень с конфискацией товара. Для юридических лиц размер штрафа колеблется от 510 до 850 гривень.

Кроме того, нарушителям придется заплатить моральный ущерб за каждую пойманную рыбу.
Спасибо сказали: Николай

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: LightРыбоохотникLarec
Время создания страницы: 0.286 секунд

Случайные объявления

5 fonar_14-2_grid.jpg
Ліхтар для підводного полювання Довженко малий...
20077 Просмотров
1 genius_grid.png
Декомпрессиметр GENIUS Характеристики ...
17255 Просмотров
5 razor_pro_grid.jpg
Ласти Razor, Razor PRO Mares Ласты RAZOR PRO,...
19459 Просмотров
5 01_grid.jpg
Наконечники однозуб гартований (35-50 од.) 1...
28137 Просмотров
1 YYYYYY_grid.jpg
Гарпуни для підводних рушниць діаметром 7 та 8...
21868 Просмотров