Портал Подводного Охотника

ПЕРЕЛІК ДІЛЯНОК, ВІДВЕДЕНИХ ДЛЯ ЛЮБИТЕЛЬСЬКОГО.

  • Рыбоохотник
  • Рыбоохотник аватар Автор темы
  • Не в сети
  • Модератор
  • Подвохи ЗА природу!!!
Больше
12 года 5 мес. назад - 12 года 5 мес. назад #46588 от Рыбоохотник
Рыбоохотник создал эту тему: ПЕРЕЛІК ДІЛЯНОК, ВІДВЕДЕНИХ ДЛЯ ЛЮБИТЕЛЬСЬКОГО.
ПЕРЕЛІК ДІЛЯНОК, ВІДВЕДЕНИХ ДЛЯ ЛЮБИТЕЛЬСЬКОГО І СПОРТИВНОГО РИБАЛЬСТВА НА КРЕМЕНЧУЦЬКОМУ ВОДОСХОВИЩІ.

По правому березі:

1. №16. Від південної межі дренажного каналу в р-ні м. Канів вниз по течії р.Дніпро до танцмайданчика та вглиб р. Дніпро до роздільної дамби. В зимовий період

3. №1. Від пристані Тубільці вниз течією до протоки біля острова Марченка, за 20 м до фарватера(урочище «Сороки»-«Старик», урочище «Станове», заплави в нижній частині о.Марченка). Протягом року за винятком весняно- літньої заборони.

5. №13. Від місця перетину Вільшанської захисної дамби та дамби ставкового господарства ЗАТ «Вільшанка» вздовж всього каналу з притоками до межі виходу каналу в р. Дніпро (урочище «Гадючка»). Протягом року за винятком весняно- літньої заборони.

8. № 11. Від режимної зони залізничного мосту м.Черкаси, вверх по течії, за межами 100-метрової смуги від правої сторони зимувальної ями (акваторія в межах від 46 буя вверх проти течії до 72 буя по ширині русла р.Дніпро в 1 км до бази рибінспекції. Протягом року за винятком весняно- літньої заборони.

9. №2. Від режимної зони залізничного мосту вниз по течії за 500 м. до річпорту, за 20 м до фарватеру, за виключенням зимувальних ям (урочище «Красне», «Хомутець»). Протягом року за винятком весняно- літньої заборони.

№ 15. За 500 м від початку о. Плавучий, з північної сторони, вниз по течії, за 500 м до кінця о. Плавучий та вглиб за 20 м до правої межі фарватера. Протягом року за винятком весняно- літньої заборони.

№14. Від протоки верхньої частини о.Марченка вниз по течії за 500 м нижче о. Марченка (буй № 87) з затоками та вглиб за 20 м до правої межі фарватера. В літній період.

№ 10. Від 500-метрової межі міського водозабору, розташованого в с.Сокирно, вниз по течії до буя № 72 та за 20 м від правої сторони фарватера. Протягом року за винятком весняно- літньої заборони.

№ 12. Від бази відпочинку «Жемчуг» ВАТ «Азот» вверх по течії до місця виходу протоки в р.Дніпро та вглиб за 20 м до правої межі фарватера (р-н с.Сокирно). Протягом року за винятком весняно – літньої заборони.

№ 4/1. Від південної межі намивного острова навпроти силікатного заводу до риббригади с. Червона Слобода. В літній період.

11. Р-н с. Сагунівка (від острову “Кучугури” вхдовж берегової лінії до риббригади ТОВ“Прелесть”)

12. №3. Від 500 – метрової зони насосної станції с. Топилівка до риббригади с. Тіньки, вглиб водосховища 500 м. В зимовий період.

13. № 4. Від с. В. Андрусівка вниз по течії до початку с.Нагірне та вглиб водосховища500 м.
В літній період

По лівому березі

14. № 17. Від рибстану с. Келеберда Канівського району вниз по течії по всій ширині “Прохорівського Річища” за 500 м до газопроводу, довжиною 10 км, шириною 300 м, загальною площею 300 га. В літній період

15. № 5. Район с. Кедина Гора, Золотоніського р-ну: Урочище «Біловід», озеро «Святе» ( 5 км від берега), ур. «Мала вирва» ( 1 км від берега), ур. «Велика вирва» ( 2 км від берега),. Протягом року за винятком весняно-літньої заборони

16. № 6. Від тур. бази с. Чехівка до 500 – метрової зони НС Іркліївського риборозплідника та вглиб водосховища 500 м. В зимовий період

17. № 7. Від риббригади с. Вереміївка до риббригади с. Васютинці та вглиб водосховища 500 м. Протягом року за винятком весняно-літньої заборони

18. № 9. Від рибдільниці СТОВ «Дніпро» с. Васютинці вниз по течії до другої Жовнинської кручі, та вглиб водосховища 500 м. В зимовий період.

19. №19. Від контурної дамби лиманного господарства АТЗТ «Прогрес» (за 500м до дамби заборонено) вниз по течії до нижньої межі с.Придніпровське та вглиб водосховища 1,5км; глибини – від 1,5 до 3,5м. Протягом року за винятком весняно- літньої заборони.

20. Ділянка розташована від бази відпочинку «КВО» Оріховий уступ до урочища Шабелянська затока протяжністю близько 5км. в весняно-літній період (за винятком нерестового-заборонного періоду).



Згідно ст. 4 п.2 Правил любительського і спортивного рибальства: любительський лов риби в зимовий період (від льодоставу до скресання криги) дозволяється зимовими вудками з блешнею вертикального блесніння з гачком не більше N 10, мормишкою, наживною і живцевою снастями із загальною кількістю гачків:

- на водоймах загального користування, а також тих, що закріплені за громадськими

об’єднаннями – не більше пяти на рибалку;

- на водоймах, де впроваджене платне рибальство – не більше десяти на рибалку.

Згідно ст. 4 п.6 Правил любительського і спортивного рибальства: добова норма вилову ВЖР на одного рибалку в зимовий період на водоймах загального користування повинна складати не більше З кг, а на водоймах, що закріплені за громадськими об’єднаннями, а також тих , де впроваджене платне рибальство не більше 5кг.

В зв’язку з відміненням платного любительського рибальства на Кременчуцькому водосховищі дозволяється вилов за одну добу не більше 3кг на одного рибалку.

ruboohorona-ck.org.ua/

"Ты ни при чём? Равнодушие убивает не хуже пули!"
Последнее редактирование: 12 года 5 мес. назад от Рыбоохотник.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: LightРыбоохотникLarec
Время создания страницы: 0.104 секунд

Случайные объявления

1 titan_attack_grid.jpg
Сумка для подводного снаряжения Mares Attack...
19511 Просмотров
4 mares_dual_5_mm_grid.jpg
Гидрокостюм Mares DUAL Наслаждайтесь легким...
19718 Просмотров
1 YYYYYY_grid.jpg
Гарпуни для підводних рушниць діаметром 7 та 8...
22097 Просмотров
2 dual_snorkel_black2_grid.jpg
Трубка Dual  Трубка выполнена из монолитного...
19127 Просмотров
4 quattro_plus_white_grid.jpg
Ласти Mares AVANTI QUATTRO Plus Ласты для...
16008 Просмотров