-
Forum
-
Подводная охота
-
Снаряжение
-
Маски, трубки
-
Диоптрийные стекла к маске APNOICUS
Меньше
Больше
-
-
Спасибо получено: 43
-
-
12 года 2 нед. назад #130710
от выхло андрей
Друзья! Кто устанавливал Диоптрийные стекла на маску APNOICUS, опишите технологию.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
Меньше
Больше
-
-
Спасибо получено: 601
-
-
-
-
12 года 2 нед. назад #131149
от Влад_Хантер
выхло андрей пишет: Друзья! Кто устанавливал Диоптрийные стекла на маску APNOICUS, опишите технологию.
Посвятил не мало времени этому вопросу, но увы безрезультатно, мануала нету,но в магазине при покупке могут бесплатно заменить,думаю приобрести маску + диоптрийные линзы и чтоб вставили в магазине,а вторая такая же будет про запас
Меньше
Больше
-
-
Спасибо получено: 43
-
-
12 года 2 нед. назад #131262
от выхло андрей
Влад, дякую за потрачений час.
Контактні лінзи без альтернативи.
Меньше
Больше
-
-
-
-
-
-
12 года 2 нед. назад - 12 года 2 нед. назад #131445
от Влад_Хантер
выхло андрей пишет: Влад, дякую за потрачений час.
Не знаю правда или нет сам не пробовал,но консультировался с офтальмологом на тему речка+линзы,сказал коньюктевит 100 процентов может быть с осложнениями, ну и линза при переходе может выпасть
Последнее редактирование: 12 года 2 нед. назад от Влад_Хантер.
Меньше
Больше
-
-
Спасибо получено: 1829
-
-
-
-
-
12 года 2 нед. назад #131451
от Vanzhula
Влад_Хантер пишет:
выхло андрей пишет: Влад, дякую за потрачений час.
Не знаю правда или нет сам не пробовал,но консультировался с офтальмологом на тему речка+линзы,сказал коньюктевит 100 процентов может быть с осложнениями, ну и линза при переходе может выпасть
Я ношу лінзи вже років з 10, тому і мене і у всіх хто носить лінзи наявний хронічний конюнктивіт та кератит який зовнішньо проявляється незначно більшим помутнінням рогівки та почервонінням незначним коньюнктиви. Так що це не страшно. Тут єдиний принцип - або твої очі сприймають штучне тіло на рогівці і можуть цей подразник пренести, або ні і це видно одразу (таким людям не підходять). У мене бувало і вії і пісок і земля потрапляли між лінзою та рогівкою., і вода не зовсім чиста - бувало таке що діставав лінзу з ока плюнув в неї, постаив назад, стороннє тіло виплило з під неї при цому, поморгав і далі плавти. Все залежит від індивідуалного імунітету. Але лінзи це супер для мене !!!!!!!!!!!!!!!
Дизайн, запуск та обслуговування акваріумів в Житомирі
Меньше
Больше
-
-
-
-
-
-
12 года 2 нед. назад #131455
от Влад_Хантер
Спорить не стану,но думаю что 400 грн не большая цена за ПАРУ линз а то и 360 грн для этой модели маски по сравнению с технисаб или туса
Меньше
Больше
-
-
Спасибо получено: 1829
-
-
-
-
-
12 года 2 нед. назад #131463
от Vanzhula
Влад_Хантер пишет: Спорить не стану,но думаю что 400 грн не большая цена за ПАРУ линз а то и 360 грн для этой модели маски по сравнению с технисаб или туса
не знаю по масках, але пара конт.лінз на 3 міс 100 грн пара. При цому якщо змінится зір у кращий (дай Боже) бік, або в гірший, то знову викидати 400 грн думаю не варто. Можна купити конт.лінзи і використовувати їх лише для пірнання. Візми пробні лінзи для проби - це безкоштовно в солідних фірмах, напр. в ім. Пмрогова в Вінниці.
Дизайн, запуск та обслуговування акваріумів в Житомирі
-
Forum
-
Подводная охота
-
Снаряжение
-
Маски, трубки
-
Время создания страницы: 0.079 секунд