ну що сказати і я потрапляв в різні ситуації з находками грошей але є три які запамятались на все життя
перша граючи на шкільному стадіані в футбол по дорозі додому знайшов пакунок в якому якщо не підводить було щось біля 500 гнр(на той час то було більше як 100$ а то були грошищя) здивувало пакування грошей вони були замотані в носову хустину і перетянуті резинкою, не пройшов і 50м як зустрів бабцю яка метушливо оглядала кожен камінь на дорозі, я зрозумів що до чого розпитав і стало ясно що це власниця я й віддав
ох через два дня в деректора в кабінеті (дував що мене знов кличуть через якусь мою оказію) а як виявилось мене викликали бо та бабулька прийшла до директора виявити свою вдячність бо то були гроші на лікування її діда якого прихватило серце.
Другий випадок вертався я з дискотеки десь під ранок і знайшов пакет в якому були декілька пачок російских рублів парасотень доларів і трохи гривні таке склалось візуальне враження і ще була новенька мобіла, йшов не сам а з двома друзями і звернули увагу на ту торбу через вібрування трубки в середині(б..дь кращеб не піднімали
) короче відповіли на дзвінок, як виявилось дзвонила жінка чоловіка який буквально 2 години як прриїхав із заробітків з росії по дорозі нализався як чіп і поки його тарабанили до дому він проіпав ту торбу. жінка спитала де ми і через 15 хв з ментами була біля нас
звинуватила нас в тому що ми підпоїли її мужлана і відібрали бабки
притримали нас в обізянніку до обіду наступного дня поки Тато не подзвонив участковому і не дізнався що я в участку
ох і получив я на фасолі від Тата. через тиждень той алкаш з жінкою вибачався та що ті вибачення коли я той тиждень вимивав усю хату по два -три рази на день
ну і третій випадок після якого я вже ніколи не підіймаю ніякі гроші хоч би там був мільйон це буквально перед моїм весіллям я з жінкою ходив по ринку, перед нами йшла жінка і випустила з кармана 200 грн ну я підійняв і догнав і говорю "жіночко ви випустили гроші, вона як ошпарена коли побачила гроші почала говорити що то мол неїї і ви помилились нічого я не губила" та фіг з тобою раз ні то ні, я потім ті 200 грн віддав до церкви як офіру. Через три дні я думав що здохну діарея, рвота, сам зелений як от той смайлик
привезли в лікарню зробили промивання над вечір відпустили додому, думали що я отравився но погано було і далі. поїхали до одної бабульки в сусідньому районі, та відразу з порога спитала чи нічого ніхто не приносив дивного до хати чи може борг вернули чи якісь гроші не знаходив , ну я і розполвів про випадок на базарі. короче бабуля там щось почитала пошаманила, сказала що то зробили якусь примовку на грошах і типу викинули а ти підняв і взяв дію тої примовки на себе, також поясниля якщо б я лишив гроші в себе то булоб гірше
от така халепа відтоді я не підіймаю ніякі гроші і вам не раджу!!!