Портал Подводного Охотника
Автор 
17
март

Пікет для заборони браконьерства. 18.03.2014, 8:30 ранку!

18 березня на Оболоні відбудеться попереджувальна акція «Геть беззаконня в рибній галузі!». Запрошуємо журналістів засвідчити, як ми втрачаємо останні крихти терпіння.

Це останнє попередження від «Риболовної тисячі» Майдану - громадських організацій любителів риболовлі, спорту та підводного полювання, які втомились повторювати новій владі: ми проти повернення старих стандартів, корупції та бардаку в рибному господарстві України. Ми не за це боролись на Майдані!

Риболовна громадськість визначила критерії призначень керівництва Державного агентства рибного господарства, які можуть найкраще сприяти справжнім реформам в рибному господарстві України. Минулого тижня ми надіслали свої думки та пропозиції міністру Агарної політики Ігорю Швайці і прем'єр-міністру Арсенію Яценюку. Однак відповіді досі нема, прийняти наших представників міністру ніколи, діалог з громадськістю навіть не розпочато. До нерестової заборони залишилося два тижня, з регіонів надходять повідомлення про поновлення практики кришування браконьєрів рибоохороною.

Тим часом й досі не призначено керівництво Держрибагентства: складається враження, що тривають кулуарні ігри та торги на посади голови і заступників. Якщо знову буде призначено на ці посади хабарників та корупціонерів, які розвалювали цю систему роками, якщо хтось комусь продасть «блатні місця» - ми вам обіцяємо «Риболовний Майдан». Не змушуйте нас вдаватися до блокування роботи столичних і територіальних органів Держрибагентства!

Початок акції о 8:30 біля приміщення Оболоньської РДА (вул. Маршала Тимошенко, 16, ст.м. «Мінська»). Акредитація для журналістів до 21:00 17 березня (067 407-59-13, Ігор Сергійович).

Організатор акції ВГО Громада Рибалок України - Fishermen Community of Ukraine . Учасники зібрання: ПОДВОХ.NET, Федерація риболовного спорту України, Федерація підводного спорту і підводної діяльності України, Соціальна мережа «Рибалка.Ком», риболовні та дайверські спільноти «Дім Рибака», «Кришталевий грот», «Апнос», «F.Гід», «Ізумрудка» та багато інших. Запрошено представників підприємств рибництва та торгівлі, профільних науковців, посадових осіб Міністерства АПП та Держрибагентства.

Наші основні вимоги до влади:

1) Боротьба з корупцією в рибному відомстві
2) Вивід рибного господарства з тіні
3) Геть промисел з внутрішніх водойм!
4) Розвиток аквакультури та марикультури
5) Євроінтеграція рибної галузі економіки
6) Громадський контроль – на новий рівень!

(2 голосов)
Последнее изменение Понедельник, 17 марта 2014 16:10
Михаил  

Основатель сайта

Сайт: podvoh.net/
Регистрация
Забыл логин  Забыл пароль
Sign in with Facebook

Случайные объявления

1 genius_grid.png
Декомпрессиметр GENIUS Характеристики ...
17362 Просмотров
4 quattro_plus_white_grid.jpg
Ласти Mares AVANTI QUATTRO Plus Ласты для...
15924 Просмотров
1 equator_grid.jpg
Боты из неопрена Mares Equator 2mm Легкие,...
19207 Просмотров
4 hc_pro_grid.jpg
Ласты Mares Avanti HC Pro - Новинка, модель...
19112 Просмотров